06.11.2023
Diana Rimis - vacanta de lux la Dubai, alaturi de sotul ei! Cum s-au distrat cei doi in unul dintre cele mai scumpe orase din lume - FOTO/VIDEO

Influencerita Diana Rimis si-a organizat alaturi de sotul ei o escapada la Dubai.

Si pentru ca este una dintre cele mai active bloggerite din Moldova, Rimis isi incanta cei peste 260 de mii de urmaritori cu fotografii si video-uri din vacanta.

Diana si Dan au reusit deja sa viziteze una dintre principalele atractii turistice ale orasului si anume - Burj Khalifa.

Burj Khalifa, denumit anterior Burj Dubai, este un zgarie-nori din Dubai, cea mai inalta cladire construita vreodata de om, masurand 828 m inaltime.

Totodata, temperaturile ridicate din Dubai au motivat-o pe Diana sa-si puna costumul de baie pe ea si sa se bronze putin. „Ce sa zic? Am avut o zi lunga”, a mentionat aceasta.

Care este acum relatia dintre Theo Rose si Irina Rimes, dupa presupusul lor conflict de la Vocea Romaniei. Gestul neasteptat facut de cele doua artiste - VIDEO

„Sunt momente in viata cand eforturile tale se transforma rapid in succes”, a scris Rimis in descrierea unei fotografii in care ea admira privelistile orasului.

O alta altractie turistica pe care a vizitat-o Rimis este si Miracle Garden (cea mai mare gradina naturala de flori din lume).

Diana Rimis este o bloggerita din Republica Moldova. Pe Instagram, aceasta are o comunitate de peste 260 de mii de urmaritori. 

Imagini emotionante! Valentina Nafornita si micutul Leonard au fost externati din maternitate. Ce surpriza i-a organizat sotul, dar si prietenii - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie