06.11.2023
Imagini emotionante! Valentina Nafornita si micutul Leonard au fost externati din maternitate. Ce surpriza i-a organizat sotul, dar si prietenii - FOTO/VIDEO

Acum 3 zile, la data de 3 noiembrie 2023, soprana Valentina Nafornita si compozitorul Cristian Spataru au devenit parinti pentru prima data. Valentina a adus pe lume un baietel pe nume Leonard.

De curand, soprana a fost si externata din maternitate. La externare, aceasta a avut parte de o surpriza emotionanta. Cele mai apropiate persoane din viata ei au venit sa o vada atat pe ea, cat si pe nou-nascut.

„Va multumesc, ma inchin in fata voastra”, a scris Valentina Nafornita in dreptul unei fotografii publicate pe online. „Am cei mai generosi si iubitori prieteni. Nu stiu ce am facut sa merit asta”, a mai mentionat soprana in dreptul altei imagini.

Pamela Anderson a spus adio machiajului. De ce vrea actrita de 56 de ani sa fie 100% naturala

Ajunsa acasa, Valentina a ramas placut surprinsa de cea de-a doua surpriza. Sotul ei, Cristian Spataru, a amenajat locuinta lor cu o multime de flori.

„Welcome home, Leo. Let's start this beautiful journey together”, in traducere din engleza: „Bine ai venit acasa, Leo. Sa incepem aceasta calatorie frumoasa impreuna”, a mai scris Valentina pe contul ei de Instagram.

Valentina Nafornita s-a nascut in Moldova, mai exact, in satul Cuhnesti, raionul Glodeni, acolo unde a si studiat vioara. Peste ani ea a aflat ca nu i se ofera nicio bursa la Conservatorul din Chisinau. A perseverat, din zori pana in noapte, ca intr-un final sa fie admisa la Conservatorul din Bucuresti. De acolo – la masterat, dar si la Opera din capitala Romaniei. La 24 de ani, Valentina Nafornita castiga cel mai prestigios concurs din Marea Britanie, pentru cantaretii lirici din lume, „BBC Singer of the World”. 

Care este acum relatia dintre Theo Rose si Irina Rimes, dupa presupusul lor conflict de la Vocea Romaniei. Gestul neasteptat facut de cele doua artiste - VIDEO

Articole din aceeasi categorie