06.11.2023
Care este acum relatia dintre Theo Rose si Irina Rimes, dupa presupusul lor conflict de la Vocea Romaniei. Gestul neasteptat facut de cele doua artiste - VIDEO

Theo Rose si Irina Rimes surprind din nou si de aceasta data este vorba despre o surpriza foarte placuta pentru fani.

Theo Rose si Horia Brenciu fac echipa in sezonul 11 Vocea Romaniei. Pe cei doi ii leaga o relatie de prietenie si pe langa asta, pana acum au colaborat si profesional. Cei doi, alaturi de Irina Rimes, Smiley si Tudor Chirila sunt in cautarea acelei voci care va fi desemnata castigatoare.

Schimbul neasteptat de replici de la Vocea Romaniei

Dialogul tensionat dintre Irina Rimes si Theo Rose de la „Vocea Romaniei” a generat multe discutii si dispute in mediul online.

In editia de vineri, 6 octombrie, a emisiunii Vocea Romaniei, concurenta Andreea Oprea i-a convins pe Irina Rimes, Smiley si Horia Brenciu & Theo Rose sa apese butonul. Juratii s-au luptat rand pe rand sa o convinga pe artista sa mearga in echipa lor.

Controversa care a aparut pe platformele de socializare a inceput atunci cand Irina Rimes a adus in discutie genul muzical practicat de Theo Rose in timpul emisiunii „Vocea Romaniei”, la care ambele artiste erau jurate. Ulterior, Theo Rose a izbucnit in lacrimi dupa jurizarea concurentei, iar fanii au tras concluzia ca aceasta a plans din cauza colegei sale.

Dupa o viata plina de suferinta, a gasit femeia care sa il faca sa zambeasca din nou. Keanu Reeves, mai fericit la niciodata - FOTO

Ulterior, Irina Rimes a fost supusa unor critici foarte dure din partea sustinatorilor lui Theo Rose si a altor artisti care si-au exprimat punctul de vedere. Pe langa asta, s-a declansat o controversa considerabila in mediul online intre cei care o admira pe Theo Rose si fanii Irinei Rimes.

Atat Theo Rose, cat si Irina Rimes au facut ulterior mai multe declaratii cu privire la acest presupus conflict, ambele precizand ca nu au decat cuvinte bune de spus una despre cealalta si nu a fost vorba de nicio neintelegere.

Care este acum relatia dintre Theo Rose si Irina Rimes

Theo Rose si Irina Rimes surprind din nou si de aceasta data este vorba despre o surpriza foarte placuta pentru fani, una muzicala.

Cele doua au lansat impreuna o piesa pe care au cantat-o pentru prima data in cadrul unei emisiuni radio. Melodia se numeste „Stingeti luminile” si are un stil care o reprezinta mai mult pe Theo Rose, lucru care i-a determinat pe fani sa se imparta din nou in doua tabere.

Cu toate acestea, piesa se bucura deja de succes la public, iar fanii spera ca Theo Rose si Irina Rimes ii vor surprinde si cu un videoclip special pentru aceasta melodie.

In cadrul emisiunii radio unde au lansat piesa, Theo Rose a tinut sa precizeze ca scandalul care s-a iscat pe internet nu le-a implicat de fapt pe ele, ci pe fanii lor.

Pamela Anderson a spus adio machiajului. De ce vrea actrita de 56 de ani sa fie 100% naturala

„Mi-a parut rau pentru ce s-a intamplat cu Irina fiindca a fost o chestie nejustificata. A fost, de fapt, un scandal intre oameni, nu intre noi. Si oamenii au tot amplificat, au interpretat tot felul de lucruri. La un moment dat o luasera razna pe partea ca mie nu imi mai convine asocierea cu lautaria, dintr-odata. Au interpretat ei in diferite feluri si s-au certat pe interpretarile lor, nicidecum pe ce a fost de fapt acolo”, a declarat Theo Rose.

Articole din aceeasi categorie