23.02.2023
Amarah, cea mai cunoscuta femeie transgender de pe TikTok, batuta si umilita in plina strada! Cum s-a intamplat totul

Cea mai urmarita romanca transgender de pe TikTok a trecut recent prin clipe greu de imaginat. Mai multe persoane au atacat-o pe un bulevard foarte cunoscut din Capitala si tot momentul a fost filmat, iar mai apoi publicat in mediul online.

Amarah s-a facut remarcata pe TikTok datorita sinceritatii sale fata de cei care o urmaresc. Tanara are o comunitate de aproape 486 de mii de persoane care abia asteapta sa o vada din nou cu zambetul pe buze. De data aceasta, insa, lucrurile au luat o intorsatura socanta!

Tanara transgender a fost atacata in plina zi, pe un bulevard foarte cunoscut din Bucuresti, iar oamenii care treceau pe langa ea se opreau la distanta, o filmau si radeau, in loc sa intervina. Insotita de o prietena, Amarah nu a avut nicio sansa in fata persoanelor care au agresat-o atat fizic, cat si verbal.

Daniela Cheltuitor si sotul ei - pentru prima data nasi! Vezi cine vor fi finii cuplului - FOTO

In acel moment era live pe TikTok si mii de persoane au vazut ce i s-a intamplat. Unele radeau, iar altele ii spuneau incontinuu sa sune la politie, care a ajuns la fata locului mult prea tarziu. Tanara a anuntat, ulterior, ca a depus plangere, iar acum asteapta un raspuns din partea autoritatilor.

Totul a pornit dupa ce Amarah ar fi acuzat-o pe una dintre persoanele care au acostat-o pe strada ca i-a furat o esarfa in valoare de cateva sute de euro. Tanara transgender a negat totul, iar de aici a inceput un scandal monstru.  
 

 

Articole din aceeasi categorie