13.05.2022
Incredibil! Piesa „Trenuletul” a formatiei Zdob si Zdub si fratii Advahov a adunat peste 5 milioane de vizualizari pe Youtube - VIDEO

In acest an, Republica Moldova este prezentata la Eurovision 2022 de catre renumita trupa rock, Zdob si Zdub si formatia fratii Advahov, care au mers la Torino pentru a ne promova tara si traditiile. 

In prima semifinala a „Eurovision Song Contest 2022”, Moldova a ridicat publicul in picioare si a facut mare veselie. Artistii au reusit sa intre in finala concursului, care va avea loc pe data de 14 mai, cu numarul 19.

Pe pagina sa de Instagram, Vasile Advahov a postat un Insta Story in care a accentuat ca videoclipul oficial al piesei „Trenuletul” a strans deja peste cinci milioane de vizualizari.

The Motans a lansat cel de-al treilea album muzical! Ce spune artistul despre „Great Expectations”: „Piese ca la inceput nu vor mai fi niciodata” - VIDEO

Recent, muzicienii au facut in live in care ne-au spus ca se simt foarte bine la Torino, iar emotiile pe care le au sunt doar pozitive. De asemenea, artistii au spus ca au facut multe repetitii si s-au pregatit foarte bine pentru acest concurs.

Zdob si Zdub este o formatie de muzica rock din Republica Moldova. Infiintata in 1994 de un grup de amici din orasul Straseni, Republica Moldova, Zdob si Zdub combina mai multe stiluri muzicale. 

Laura Vetty a lansat un nou hit! Vezi cum suna noua sa piesa „Lady Marmalade”, dar si ce tinute provocatoare a purtat artista in noul sau videoclip: „Impartasesc cu voi ceva special” - FOTO/VIDEO

Fratii Advahov este o formatie populara moldoveneasca. Grupul a fost fondat in 2005 si este format din fratii Vasile si Vitalie Advahov. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie