04.10.2023
Diana Ballerini in lacrimi pe Instagram! Ce s-a intamplat cu femeia de afaceri, dar si cu ce probleme s-a confruntat aceasta - FOTO

Femeia de afaceri, Diana Ballerini a aparut cu ochii in lacrimi, in stories pe pagina sa de Instagram. Vezi in articolul de mai jos imaginile, dar si care este cauza.

In aceasta dimineata, Diana Ballerini a publicat o fotografie pe pagina sa de Instagram unde plangea, iar in descreiere a mentionat: „Si super woman mai plang cateodata. Buna dimineata”.

Emilian Cretu „isi tine in brate visul”! Actorul, surprins la maternitate - FOTO/VIDEO

„Mi-am amintit cum vara asta am dat un brat de analize si am ajuns neurolog. Aveam o problema aparent minora, dar pe mine ma ducea la disperare si am pornit sa caut problema de unde si cum. Am fost eu la sedinta cu neurologul ca la sfarsit el sa ma intrebe: Dvs ati venit la doctor sau la o intalnire business, 0 lacrimi, 0 emotii, doar o femeie puternica care demult nu a plans. Sa plang pentru cine? Femeile care sunt in proces de divort vin si lesina aici, Pai femeile dar nu eu! Ca la final am descoperit care era problema, una simpla ca buna ziua: corpul meu avcea repulsie la o persoana si actiona in acel mod”, a mai adaugat aceasta.

Asa arata chipul Mihaelei Cavcaliuc dupa jumatate de an de la operatia estetica suferita: „Ma uit la aceasta poza si nu pot sa cred” - FOTO

In concluzie aceasta a dezvaluit: „Nu-l fortati ca trebuie! Mintea e una, corpul e alta, el stie mai bine de ce are nevoie si cand. Nici un specialist sau expert sau cum vreti voi nu va va da un raspuns mai corect decat corpul nostru!”

Diana Ballerini este o femeie de afaceri. Aceasta a divortat recent de antreprenorul italian Marco Ballerini. Cei doi au impreuna o fiica, Iris. Femeia de afaceri mai are un fiu din prima casatorie, pe nume Gabriel.

Terapia prin arta poate fi o modalitate de a transmite un mesaj! Victoria Morozov: „Eu sunt om de teritoriu si asta sa ma dezbrac a fost o provocare pentru mine” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie