04.10.2023
Asa arata chipul Mihaelei Cavcaliuc dupa jumatate de an de la operatia estetica suferita: „Ma uit la aceasta poza si nu pot sa cred” - FOTO

Acum 6 luni, in aprilie, bloggerita Mihaela Cavcaliuc si-a facut o operatie estetica complexa, este vorba despre lifting facial.

Imediat dupa operatie, Mihaela a recunoscut in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta ca rezultatul lifting-ului facial va fi vizibil abia peste jumatate de an.

Si pentru ca a promis internautilor ca va reveni mai tarziu cu imagini in care va fi vizibila schimbarea, Mihaela a postat recent pe Instagram 2 colaje.

In primul colaj se regasesc doua fotografii, una cu ea inainte cu putin timp de operatie si alta peste 6 luni dupa lifting-ul facial.

Vinaria Aurelius a lansat primul Ice Sparkling Wine din Europa! Aurel Morar iti explica cum trebuie consumat corect acest spumant: „Se bea rece, la temperatura de...” - VIDEO

Cel de-al doilea colaj pune in prim-plan o imagine cu Mihaela Cavcaliuc inainte de a slabi, dar si o poza facuta recent.

„Ma uit la aceasta poza si nici nu pot sa cred”, a mentionat influencerita pe online.

Mihaela Cavcaliuc este una dintre cele mai cunoscute antrenoare din Republica Moldova. Aceasta a reusit sa dea jos 33 de kilograme si invata si alte tinere cum sa slabeasca corect prin intermediul sportului si alimentatiei sanatoase.

Emotionant! Anatolie Melnic a indeplinit dorinta unei fetite de 13 ani: „Ai plans degeaba, dar nu uita...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie