04.10.2023
Terapia prin arta poate fi o modalitate de a transmite un mesaj! Victoria Morozov: „Eu sunt om de teritoriu si asta sa ma dezbrac a fost o provocare pentru mine” - VIDEO

 Fondatoare asociatiei The Moldova Project, Victoria Morozov a ales printr-o forma artistica sa exprime universul bunatatii si a pacii. Mai multe detalii afla fdintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

De 15 ani ajuta copii din familile social vulnerabile prin intermediul proiectului si asociatii pe care o conduce, Victoria Morozov a decis sa exprime universul bunatatii si a pacii prin intermediul artei.

Victoria a dezvaluit: „Nu-mi sta in fire astfel de activitati, eu sunt om de teritoriu si asta sa ma dezbrac a fost o provocare pentru mine. Cred ca ne place rezultatul pentru ca dupa ce am postat si a aparut public si articolele si tot ce am publicat noi, lumea era super incantata. Chiar ma bucur ca cumva m-am scos din zona mea de confort, pentru ca cumva asemenea reflectie a culturii am putut sa transmitem si niste mesaje despre bunatate, despre faptul ca este bine sa traim in armonie cu noi”.

„Noi suntem o asociatie obsteasca care lucram in mediul rural cu familiile social vulnerabile si incercam sa ajutam oamenii sa devina mai fericiti, sa gaseasca oportunitati de a-si schimba vietile lor, de a deveni mai sanatosi, pentru ca copii sa creasca in siguranta alaturi de oameni care care au grija de ei”, a mentionat Victoria.

Victoria Morozov a dezvaluit si unde poate fi gasita: „Puteti sa ne gasiti pe retelele de socializare ca asociata The Moldova Project, ne mai gasiti si in oficiul nostru Tighina 50, cu sfaturi, cu activitati de voluntariat, cu donatii, orice este binevenit”.

Articole din aceeasi categorie