01.07.2022
Dezvaluiri neasteptate la aproape o luna de la Jubileul de Platina al Reginei. Cum a decurs intalnirea dintre printul Charles si nepoti

A trecut aproape o luna de zile de cand au avut loc evenimentele ce au marcat Jubileul de Platina al reginei Elisabeta a II-a, iar acum s-a aflat cum a decurs intalnirea dintre printul Charles si nepotii sai, Lilibet si Archie.

Printul Harry si Meghan Markle au calatorit din Statele Unite ale Americii, acolo unde s-au stabilit in urma cu mai bine de doi ani, in Londra pentru a participa la ceremoniile organizate cu ocazia Jubileului de Platina al Reginei. Acestia nu au venit singuri, ci insotiti de copiii lor, Lilibet, care a implinit un an la inceputul lunii si Archie.

Potrivit Mirror, intalnirea dintre printul Charles si nepoata lui, micuta Lilibet, a fost una foarte emotionanta.

O sursa apropiata acestoa a dezvalui faptul ca printul Charles si sotia lui, Camilla, au fost absolut incantati sa-i vada pe Harry si pe Meghan, precum si pe copiii lor, in ciuda faptului ca intre ei au existat numeroase tensiuni.

William si Harry, mesaj emotionant, in ziua in care Printesa Diana ar fi implinit 61 de ani - VIDEO

„A fost fantastic sa-i vada. A fost absolut minunat sa-i vada inapoi in Anglia”, a dezvaluit o sursa apropiata acestora, potrivit Mirror.

„Printul Charles nu-si mai vazuse de ceva vreme nepotul, pe micutul Archie, dar a fost foarte, foarte bine sa petreaca putin timp cu el. Pana acum el n-o cunoscuse pe Lilibet, asa ca intalnirea a fost una foarte emotionanta.”, a mai precizzat sursa respectiva.

Ce nu ar face Dan Negru pentru bani, desi are faima de zgarcit: „Primesc saptamanal oferte, dar le-am refuzat pe toate”

In timpul Jubileului de Platina, printul Harry si Meghan Markle au stat cat mai retrasi, participand public la un singur eveniment , respectiv Slujba Reginei de Ziua Recunostintei de la Catedrala St Paul. Cu toate acestea, inainte de a pleca, cei doi au prezentat-o Reginei ​​pe fiica lor Lilibet si au organizat o prima petrecere de nastere pentru micuta, care a avut loc la Frogmore Cottage sambata.

Articole din aceeasi categorie