16.06.2023
Top trei cei mai infideli barbati, in functie de semnul zodiacal. Trebuie sa-i eviti, daca vrei relatii sanatoase!

Infidelitatea este una dintre cele mai raspandite probleme care conduc la incheierea relatiilor de cuplu. Atat femeile, cat si barbatii obisnuiesc sa-si tradeze, din terte motive, partenerul de viata. Astazi vorbim despre infidelitatea in randul barbatilor si mai jos vom enumera trei zodii masculine predispuse la infidelitate.

Daca esti femeie si tinzi sa te ghidezi dupa anumite caracteristici zodicale atunci cand iti alegi partenerul de viata sau deja locuiesti cu el, trebuie sa stii ca cele mai predispuse zodii masculine la infidelitate sunt nativii nascuti in semnul Sagetatorului, al Varsatorului si al Berbecului.

Cum a fost surprinsa Gina Pistol alaturi de fiica ei, Josephine, dupa ce s-a intors din luna de miere - FOTO

Locul 1: Nativii in zodia Sagetatorului
Barbatii nascuti sub acest semn zodiacal tine sa fie considerati cei mai infideli. Reusesc cu greu sa dea dovada de fidelitate fata de partenerele lor, iar cei care sunt casatoriti adesea obisnuiesc sa duca o viata dubla. Aventura le caracterizeaza viata din mai multe puncte de vedere, motiv pentru care niciodata nu pot fi tinuti in frau. Indiferent de cat de intense sunt sentimentele fata de partenerele lor, mereu vor simti nevoia de ceva mai mult. Cu dificultate reusesc sa ia in serios angajamentul in care sunt implicati si traiesc pentru senzatii si experiente noi.

Horoscop 16 iunie 2023. O decizie importanta in dragoste si un vis implinit

Locul 2: Nativii din zodia Varsatorului
Acesti barbati nu cunosc semnificatia cuvantului „loialitate” si sunt instabili emotional. Nu pun in balanta avantajele si dezavantajele care pot aparea atunci cand se arunca intr-o aventura, indiferent care ar putea fi consecintele. Se plictisesc rapid atunci cand sunt impreuna cu o persoana care nu da totul pentru a tine flacara iubirii aprinsa si intensitatea emotiilor. Nu le pasa daca sunt prinsi „cu mata-n sac” si rareori au mustrari de constiinta. Doamnelor si domniosoarelor, in consecinta, nu uitati ca nativii Varsator sunt cunoscuti drept „rebelii zodiacului”.

Locul 3: Nativii din zodia Berbecului
Barbatii nascuti in acest semn zodiacal pot parea deseori fara empatie, si nu le ia foarte mult timp sa lase in spate o casnicie sau o relatie de lunga durata. Nepasarea de care dau dovada se resimte ca un cutit in spate pentru partenerele lor, insa putini sunt cei carora le pasa. Urasc sa li se atraga atentie asupra greselilor lor, urasc conflictele si stresul. Aleg, in schimb, sa traiasca experiente pline de intensitate alaturi de femeile de care se simt atrasi.

Articole din aceeasi categorie