27.11.2022
Dezvaluirea cu care Adda a luat pe toata lumea prin surprindere: „Am aflat ca sunt…”

Adda povesteste mereu cu sinceritate momentele mai dificile prin care trece.

Adda este una dintre vedetele foarte active in mediul online, care impartaseste cu fanii sai fiecare bucurie, dar si ultimele noutati din viata ei. Artista este cat se poate de deschisa cu comunitatea ei de pe Instagram si nu de putine ori a facut dezvaluiri care au luat pe toata lumea prin surprindere.

Adda le-a povestit fanilor sai in urma cu un an care sunt problemele de sanatate cu care se confrunta. Artista marturisea ca initial i s-a pus un diagnostic gresit, dar dupa mai multe investigatii, a fost diagnosticata cu borelioza si bartonella si a anuntat atunci ca va urma o perioada indelungata un tratament.

Se pare insa ca problemele de sanatate nu sunt singurele care ii afecteaza viata, artista facand unele declaratii care au surprins. Adda a povestit ca, pentru o perioada foarte lunga de timp, chiar ani, auzea mereu zgomote ciudate in casa, lucru care o facea sa se teama pentru ea si familia ei.

Ea a povestit un astfel de moment infricosator care s-a intamplat cand se afla acasa doar cu baietelul ei.

„Intr-o noapte am auzit zgomote in casa, zgomote pe care le auzeam de mult timp, de ani intregi, dar care se intensificau in momentul in care ma opream din investigatii. Alexutu dormea in dreapta mea, am inceput sa ma rog si sa imi fac cruce, apoi a trosnit puternic geamul.”, a povestit Adda.

Cu ce probleme de sanatate se confrunta moldoveanca Cristina Ich: „Doare ingrozitor”

Dupa acest moment, Adda a decis sa ceara ajutorul unei persoane specializate si a apelat la ajutorul unui parapsiholog.

„Adda, tu trebuie sa accepti ca esti speciala si ca simti energii si entitati…”, i-a spus parapsihologul. „Am aflat ca sunt bantuita de spirite”, a mai povestit artista.

Cantareata a marturisit ca, la scurt timp dupa ce a parasit cabinetul parapsihologului, fiind speriata si tematoare, a primit un mesaj de la mama ei, care i-a reamintit ca este o persoana puternica si ca va reusi sa treaca peste momentele dificile.

Dana Budeanu, asa cum n-ai mai vazut-o. Moment emotionant in ziua in care fiicele ei au implinit 18 ani

„Cat timp traiesti, simte-te viu. Daca iti e dor de ceea ce faceai, fa-o din nou. Mergi mai departe cand toti se asteapta sa renunti. Nu accepta sa se toceasca taria pe care o ai in tine.”, a fost mesajul pe care Adda l-a primit de la mama sa.

Articole din aceeasi categorie