27.11.2022
Cu ce probleme de sanatate se confrunta moldoveanca Cristina Ich: „Doare ingrozitor”

Cristina Ich a dezvaluit pe retelele de socializare ca se confrunta cu probleme de sanatate.

Cristina Ich este printre cele mai urmarite creatoare de continut din Republica Moldova si Romania, cu o comunitate stransa de fani. Vedeta posteaza zilnic imagini cu activitatile din viata ei si nu se sfieste sa impartaseasca cu publicul si momentele mai putin placute cu care se confrunta.

Vedeta a dezvaluit ca in ultimele zile nu s-a simtit deloc bine, confruntandu-se cu dureri teribile in zona urechii. Ea a povestit pe InstaStory ca a fost nevoita sa ajunga la doctor, unde a aflat ca are, din nou, otita. Cristina Icha dezvaluit ca este a treia oara cand face otita, iar acum se simte ceva mai bine, insa este sub tratament pentru urmatoarele zile.

Cristina Ich, despre problemele de sanatate

Astfel, medicul i-a facut o injectie cu dexametazona si i-a prescris si un antibiotic. Cristina Ich i-a linistit pe internauti si a precizat ca acum durerile nu mai sunt atat de insuportabile, insa in ultimele zile s-a simtit foarte rau din cauza infectiei. Le-a povestit urmaritorilor despre problemele de sanatate cu care se confrunta si cum a reusit sa amelioreze durerile.

Olga Verbitchi - imagini rare alaturi de parintii sai. Interpreta pare mai fericita ca niciodata - FOTO

„Este a treia oara cand fac otita, am facut o infectie in spatele timpanului. (…) Durerea de urechi este groaznica. Noroc ca mi-au facut injectii. Sunt pe dexa (n.r. dexametazona). Ma doare, dar suportabil. Si am 10 zile de antibiotic. Doare ingrozitor, nu vreti sa stiti cat am urlat. O ora si jumatate pana am ajuns la doctor am urlat incontinuu.”, a povestit Cristina Ich, citata de unica.ro.

Totodata, Cristina Ich a povestit ca in ultima perioada a fost mai sensibila decat in mod normal si a avut momente cand izbucnea in plans. A spus ca nu a fost tocmai in apele ei, insa nu poate spune ca se confrunta cu o depresie, ci mai degraba cu o perioada mai dificila.

„Nu prea sunt in apele mele saptamana asta. Cred ca am bocit in fiecare zi. In fiecare zi eu am avut un motiv sa bocesc. Nu era depresie, eram foarte sensibila.”, a mai spus Cristina Ich.

Demi Lovato si-a gasit, in sfarsit, linistea. Artista, imagini rare alaturi de iubitul ei: „Recunoscatoare pentru acest baiat!” - FOTO

Articole din aceeasi categorie