27.11.2022
Dana Budeanu, asa cum n-ai mai vazut-o. Moment emotionant in ziua in care fiicele ei au implinit 18 ani

Dana Budeanu a afisat mereu o imagine dura. Nu degeaba, vedeta e considerata una dintre cele mai puternice femei din Romania. Dar atunci cand se petrece un moment cu un impact puternic emotional, pana si celebra creatoare de moda lasa garda jos si isi expune sentimentele. Asa s-a intamplat si cu ocazia zilei de nastere a gemenelor sale.

Fiicele Danei Budeanu, Maria si Dana, au implinit 18 ani, ocazie cu care populara vedeta a transmis un mesaj emotionant pe retelele de socializare. In plus, creatoarea de moda a publicat si o fotografie in care cele doua fete apar, ca de fiecare data, cu spatele, pentru a le proteja identitatea.

„Am renascut odata cu doua inimioare ce s-au grabit sa ma tina-n brate si sa-mi arate ce inseamna sa fii Dumnezeu… Dumnezeu suntem doar pentru copiii nostri, va spuneam candva…si n-avem voie sa-i dezamagim nicio secunda despre asta… Copiii nostri cred ca putem tot, stim tot, vedem tot…si se urca incet, cu piciorusele si manutele lor mici, pe ceea ce le a fost dat a le fi parinti… Doar cei ce avem copii suntem datori…lor…pentru totdeauna…datori sa-i facem fericiti cu orice pret…Alte datorii nu avem in viata asta fata de nimeni si nimic…”, a scris Dana Budeanu in ziua cand fetele ei au atins varsta majoratului.

Un barbat a gasit pe o plaja un inel cu diamant, a carui valoare ajunge la 40.000 de dolari. Ce a urmat: „Nu mi-a venit sa cred!” - VIDEO

De asemenea aceasta a adaugat: „Ma uit la ele de cand le am adus pe lume si n noaptea aceasta, ca n toate cele mii…si stiu ca nu le am dezamagit si ca tot ceea ce au visat despre lume, le am aratat ca exista… Le-am aratat ca iubirea i tot si ca ura i doar a celor ce nu au fost iubiti, le-am spus ca frica nu exista si ca universul suntem noi, le-am luat cu mine sa vada, sa simta, sa inteleaga tot pana la capatul pamantului, ca sa stie ca de oriunde poti ajunge si de oriunde te poti intoarce…”

Dana Budeanu are o relatie superba cu cele doua fiice ale sale. Maria si Dana au fost crescute conform unor valori puternice, demne de admirat. 

Olga Verbitchi - imagini rare alaturi de parintii sai. Interpreta pare mai fericita ca niciodata - FOTO

Articole din aceeasi categorie