10.01.2024
Detalii mai putin cunoscute despre Andreea Raicu! Vedeta a rupt tacerea: „Stiu ca nu se observa lucrul asta”

Andreea Raicu (46 de ani) a inceput anul cum nu se putea mai bine. A fost in India si s-a relaxat, si-a incarcat bateriile, luandu-si doza de energie pozitiva. Nu e pentru prima oara cand vedeta merge in locul in care s-a redescoperit in urma cu ceva timp. 

Si pentru ca este destul de prezenta in mediul online, Andreea Raicu s-a gandit sa povesteasca, la indemnul prietenilor sai, despre ce nu se stie inca despre ea. Asa am aflat ca este foarte pofticioasa, ca se pateaza mai mereu atunci cand mananca, ca este foarte amuzanta si ca sare mereu in ajutorul tuturor, la nevoie, considerandu-se un fel de mama ranitilor.

Detalii mai putin cunoscute despre Andreea Raicu

„M-am gandit sa iti spun cateva lucruri pe care nu le stii despre mine, asta asa, la initiativa oamenilor din jurul meu. In primul rand, ca sunt foarte-foarte pofticioasa, foarte pofticioasa si atunci cand mergi cu mine la masa nu scapi sa nu intru la tine in farfurie. Stiu ca nu se observa lucrul asta. Dupa aia, ca sunt mama ranitilor! Cum are cineva o problema, eu sunt acolo, sa ma duc sa o rezolv, sa-l acomodez, sa fac tot ce are nevoie”, impartaseste Andreea Raicu cu urmaritorii ei.

Munceste de la 13 ani, iar la 18 s-a casatorit. Daniela Burlaca: „Noi cu Iurie am trait 8 ani intr-un apartament cu parintii nostri” - VIDEO

Vedeta a povestit apoi ca de fiecare data cand mananca reuseste sa se murdareasca si nu pare deloc deranjata de acest lucru. Chiar daca lasa impresia de femeie inabordabila, Andreea Raicu a marturisit ca lucrurile nu sunt chiar asa.

„Ca ma murdaresc de multe ori cand mananc si nu ma deranjeaza asta. Ia sa vad! Da, uite, chiar si acuma sunt, dar e de la machiaj. Ca sunt foarte amuzanta, fara lipsa de modestie, dar sunt amuzanta, nu se vede deloc pe Instagram lucrul asta, dar prietenii si colegii mei sunt foarte-foarte surprinsi sa vada asta dupa ce ma cunosc.

Si chiar, dupa ce ma cunosti, cei mai multi oameni dupa ce m-au cunoscut au zis ca sunt foarte usor de abordat, comunic foarte usor, ca sunt foarte normala, pentru ca intr-o prima faza nu vrea sa se apropie nimeni de mine ca par asa, foarte inabordabila. Ce mai fac altceva? Imi las mesaje prin toata casa! „Sunt destul!” si „Sunt fericita!”. Cam asta deocamdata, mai descopar eu ce nu stiti despre mine!”, a mai precizat Andreea Raicu, intr-un video pe Instagram, realizat in timp ce se machia la oglinda ei de acasa, plina de mesaje motivationale, menite sa ii dea in fiecare zi o stare buna.

Emilian Cretu si Gabriel Nebunu, la un spectacol de striptease intr-un club din S.U.A - VIDEO

Si-a schimbat parere despre ea cand a fost in India prima oara

Andreea Raicu nu a fost la prima calatorie in India, tara pe care o iubeste, pentru ca a facut-o sa isi schimbe parerea despre ea.

„Dupa calatoria in India mi-am dat seama. (…) Perceptia mea despre mine se schimbase si m-am acceptat si nu mai aveam nevoie de atat de mult machiaj, chiar mi se parea ca ma ascunde si nu arata tot ce era natural si autentic din mine”, povestea vedeta intr-o emisiune TV, in 2022.

Articole din aceeasi categorie