07.04.2022
Detalii despre vila in care locuiesc Alla Pugacheva si Maxim Galkin dupa ce s-au stabilit cu traiul in Israel! Cat costa inchirierea locuintei

Alla Pugacheva, in varsta de 72 de ani, si Maxim Galkin, in varsta de 45 de ani, s-au stabilit in orasul Cezareea. Sotii achita in fiecare luna o suma impunatoare pentru inchirierea casei in care locuiesc.

Legendarul cantaret si showman a reactionat negativ atunci cand a aflat despre declansarea razboiului in Ucraina. In ultima zi a lunii februarie, artistii, impreuna cu copiii lor Lisa si Harry, au parasit castelul lor luxos din satul Gryazi de langa Moscova. Familia se afla in aceste momente tensionate in Israel.

Alla si Maxim locuiesc intr-unul dintre cele mai bogate orase din Israel, Cezareea. El este situat langa Tel Aviv si Haifa. Cezareea este un loc special pentru Alla, deoarece la una dintre biserici locale s-a cununat cu Filip Kirkorov.

De asemenea clinica pe care o viziteaza adesea primadona se afla tot in Cezareea.

Potrivit revistei „KP”, Alla si Maxim locuiesc intr-o vila cu o suprafata de 650 de metri patrati. Chiria ei costa un milion de ruble pe luna, echivalentul a peste 11 mii de dolari.

Presupusa iubita a lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva se teme de Occident. Ce s-a intamplat dupa ce au fost anuntate sanctiuni impotriva fiicelor lui

Maxim Galkin alaturi de Primadona si copiii lui tind sa duca un stil de viata activ, ei se plimba adesea prin oras. Recent familia a fost fotografiata in urma unei astfel de iesiri.

Silueta perfecta nu i-a fost transmisa genetic, dar a muncit mult pentru a avea un corp de vis! Vezi top 5 exercitii pe care ti le propune Nicolle Trifan pentru a avea un posterior bombat in aceasta vara: „Eram o simpla domnisoara slaba, fara forme si cu depuneri de grasime” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie