28.09.2023
Desi are frica de inaltime, a acceptat provocarea de a zbura cu parapanta! Ce emotii a avut la inaltime prezentatoarea PRO TV, Daniela Andreev - VIDEO

Are frica de inaltime, cu toate acestea insa a acceptat un zbor cu parapanta. Este vorba despre Daniela Andreev. Tot de ce a avut nevoie pentru aceasta experienta a fost adierea unui vant lin, o stanca si desigur mult curaj. Cum si-a depasit jurnalista frica de inaltime, urmareste in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Incep sa am fluturi in stomac. Un pic imi este frica pentru ca eu am si frica de inaltime. Sper ca astazi o voi depasi”, a mentionat Daniela Andreev, prezentatoarea stirilor PRO TV.

Zis si facut! Ininte de a incerca acest sport extrem, fiecare trece o instruire si imbraca echipamentul necesar.

„Am foarte mari emotii si incepe sa ma doara spatele de la emotii. Sunt in siguranta, dar oricum, asta nu ma calmeaza”, a recunoscut Daniela Andreev.

Mai bine de 30 de minute a savurat frumusetea imprejurimilor de la inaltimea zborului de pasare, iar la sol a revenit cu impresii si emotii nemaipomenite. „Super, absolut minunat. E tare nice acolo sus, sa auzi vantul... Mi-a placut foarte mult. M-am incarcat asa cu energie”, a spus prezentatoarea.

Chiar daca a tinut prenumele copilului in taina, o prietena a dat-o de gol! Cum il cheama pe fiul Danielei Cheltuitor - FOTO

Cu o experienta de peste 30 de ani, instructorul Vasile Formea recomanda zborul cu parapanta celor care au frica de inaltime. „Frica persista primele 2 secunde, dupa totul trece. Nu este limita de varsta”, a explicat pilotul-instructor Vasile Fornea.

De aproape un an de zile, jurnalista traieste fiecare zi la munca mult mai intens, asa cum combina munca de reporter cu cea de pezentatoare a stirilor PRO TV: „A fost greu la inceput, credeam ca nu este pentru mine, imi venea foarte greu sa combin reporteria cu prezentatul”.

Desigur ca acest an nu a trecut fara incercari si fara momente mai amuzante, cum ar fi balbele. „Sigur ca am balbe, este imposibil sa nu le ai...”, a spus Daniela Andreev, prezentatoarea stirilor PRO TV.

Asociatia Bucatarilor Italieni din Moldova si-a aratat iscusinta la aniversarea Pro TV! Franco Sanna: „In asemenea situatie totul trebuie sa fie perfect” - VIDEO

In luna in care PRO TV aniverseaza cei 24 de ani, prezentatoarea ureaza... „Multi ani liberi pentru ca asta cumva defineste PRO TV-ul in primul rand. Eu doresc PRO TV-ului inca multi, multi ani tot asa”.

Articole din aceeasi categorie