28.09.2023
Asociatia Bucatarilor Italieni din Moldova si-a aratat iscusinta la aniversarea Pro TV! Franco Sanna: „In asemenea situatie totul trebuie sa fie perfect” - VIDEO

Invitati in platoul O Seara Perfecta au fost patru bucatari: Francesco Sanna, Oleg Rotaru, Vadim Broslav si Shakhryor Radjabov.

 Shakhryor Radjabov a venit din Iran in Moldova, iar aici s-a casatorit cu o moldoveanca si face parte din asociatia bucatarilor italieni.

„Mie imi place Moldova, mie imi place tot ce e aici, oamenii in primul rand, oamenii sunt cei mai simpli, mereu toti sunt pozitivi, pe toti ii primesc ca pe ai sai, mie imi place totul aici”, a marturisit Shakhryor.

La evenimentul de aniversare a celor 24 de ani de Pro TV, au fost prezenti si Casa Rinaldi, iar Francesco Sanna a mentionat: „Tot timpul la un asa eveniment, ai o emotie, pentru ca nu poti gresi. In asemenea situatie totul trebuie sa fie perfect. Asa ca, cu siguranta este tensiune, dar suntem deprinsi cu provocarile”.

Chiar daca a tinut prenumele copilului in taina, o prietena a dat-o de gol! Cum il cheama pe fiul Danielei Cheltuitor - FOTO

Vadim Broslav a dezvaluit: „Am participat pentru prima data la un asa eveniment grandios, au fost putine emotii, dar cumva cu timpul ele au trecut”.

Le-a fost asigurat un viitor mai bun! O femeie care cersea cu fiica sa in brate a primit o casa. Svetlana Sainsus, fondatoarea caritate.md: „Sunt mandra ca am asa oameni in comunitatea mea” - FOTO

Oleg Rotaru a adaugat: „Au fost emotii la inceput, apoi oameni noi, zambete, colegii, ne-am unit si am creat ceva gustos”. 

La noi in tara este foare greu sa gasesti bucatari buni cu care sa vrei sa-ti deschizi un restaurant, Francesco a marturisit: „Cei mai buni sunt deja angajati sau implicati intr-o afacere, adica sunt ocupati. Avem foarte multi tineri talentati care abia asteapta sa-si inceapa cariera, insa trebuie sa avem un pic de rabdare pentru ca in scurt timp se va dezvolta si aceasta ramura”.

Slabeste sanatos si non-invaziv cu aparatele de remodelare corporala BTL! Afla mai multe despre acestea de la Maria Trifanova, medic dermatolog - VIDEO

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie