01.07.2022
Descult prin centrul capitalei! Misha Grossu a lansat un nou videoclip prin care si-a dorit sa transmita emotiile vii ale oamenilor: „Si filmarea, si persoanele sunt adevarate, cu emotiile lor sincere” - VIDEO

Instrumentistul Misha Grossu a fost invitat la emisiunea O Seara Perfecta, unde a cantat o melodie moderna, insa cu o tenta folclorica. In cadrul emisiunii, artistul si-a prezentat si noul sau videoclip, pentru piesa „GROOVEtango”. Dupa spusele muzicianului, aceasta compozitie ii este foarte apropiata sufletului si chiar este fericit ca a reusit, intr-un timp atat de scurt, sa filmeze un videoclip. 

„Aceasta piesa a fost compusa acum cativa ani, insa am ales sa o cant pentru ca in curand o sa filmam pentru ea un videoclip oficial. Este o piesa care merita sa aiba un videoclip. Chiar daca trec mai multi ani de la lansare, merita sa aiba video. Ar fi o metoda de a o promova in viitor si mai mult si va ramane in istorie cred”, a explicat Misha Grossu. 

Melodiile sale sunt mereu deosebite. In ele, instrumentistul imbina mai multe genuri si stiluri muzicale, ceea ce ii ofera muzicii o originalitate.„Incercam sa imbinam toate stilurile, sa facem un fusion intre muzica de club, folk, jazz si tot ce ar insemna ceva noua. Facem multe experimente pana nu primim ceva nou”. 

De ziua sa, il asteapta o noua destinatie! Vezi cum isi marcheaza Anatolie Melnic aniversarea, dar si ce mesaj emotionant au postat „fetele lui” pe retelele de socializare: „Te iubesc ca la inceput..” - FOTO/VIDEO

„Aceasta piesa chiar am facut si o partitura muzicala, scoasa de o editura din Germania. Au fost foarte interesati de aceasta piesa si acum, mai multi instrumentisti au posibilitatea de a o interpreta”, a adaugat muzicianul.

Recent, artistul a organizat un concert, unde si-a prezentat noul sau album. „Nu poti face un lucru frumos fara emotii. Am avut de toate. Am avut emotii pana la eveniment, am avut niste momente mai putin placute in ziua concertului. Insa cand a inceput concertul, am simtit cu totul alte emotii. Practic 90% dintre toti erau persoane cunoscute, prieteni si, din aceasta cauza, eu simteam o repsonsabilitate mai mare fata de ei, caci e mult mai greu sa canti pentru oameni cunoscuti, decat pentru cei straini. Am facut prezentarea albumului meu, cu muzica jazz. Fiind la Paris, frecventam cluburile unde se canta muzica jazz si cand am revenit acasa, m-am gandit ca ar fi foarte frumos de organizat si la noi un astfel de eveniment. Am vrut sa redau atmosfera pe care am simtit-o eu acolo”. 

Chiar daca suntem in era telefoanelor mobile si a retelelor sociale, multi oameni mai cumpara CD-uri. „Chiar am multi prieteni artisti care au spus ca ar vrea sa cumpere albumul, sa fie pur si simplu pentru colectie. Multi il cumpara online, caci perioada CD-urilor a trecut. De fapt, acest CD a fost imprimat pentru mine personal, pentru a-l avea in colectie si sper ca peste multi ani o sa am unde sa il ascult”.

In cadrul emisiunii, Misha Grossu si-a prezentat in premiera noul videoclip pentru piesa „GROOVEtango”. „Este o piesa care imi e foarte aproape de suflet. Si am reusit sa filmam un videoclip intr-un timp scurt, chiar aici la noi in Chisinau”. 

O familie fericita! Daniela Cheltuitor - sedinta foto adorabila alaturi de fiica si sotul ei - FOTO

Dupa concert, Misha a revenit in Franta care, dupa spusele lui, este tara lui preferata. „Am reusit sa ma odihnesc. Am mers in Franta, unde am stat cam 4-5 zile. A fost timp petrecut util si placut. In curand vom merge cu o echipa din Moldova la un festival de muzica in Germania”. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie