30.06.2022
De ziua sa, il asteapta o noua destinatie! Vezi cum isi marcheaza Anatolie Melnic aniversarea, dar si ce mesaj emotionant au postat „fetele lui” pe retelele de socializare: „Te iubesc ca la inceput..” - FOTO/VIDEO

Astazi, prezentatorul PRO TV, Anatolie Melnic, isi sarbatoreste ziua de nastere. 

An de an, gazda emisiunii Gusturile se Discuta alege sa isi sarbatoreasca ziua de nastere alaturi de familia sa, intr-o vacanta, departe de grijile si problemele cotidiene.

Dupa ce au vizitat, au admirat si au profitat de experientele frumoase din Grecia si Spania, familia Melnic a ajuns in Belgia, tara care l-a intalnit pe Anatolie „cu un an mai batran”, spune el. 

De ziua sa, Anatolie a scris si un mesaj emotionant pe retelele de socializare, in care precizeaza ca familia a fost si ramane a fi cel mai important lucru din viata sa: „Cea mai frumoasa zi de nastere e cea e cand familia se afla alaturi, multumesc de cuvinte.” , a scris barbatul. 

A devenit cunoscut motivul spitalizarii lui Travis Barker, sotul lui Kourtney Kardashian

Acesta a postat si un video sugestiv in care apare pe o plaja alaturi de Tatiana, sotia sa si fiica sa - Kamelia.

Si sotia acestuia a publicat un mesaj dulce pentru Anatolie pe retelele de socializare. Aceasta l-a felicitat si a evidentiat faptul ca il iubeste exact ca in prima zi: „La multi ani, sotul meu! Te iubesc ca la-nceput”, a scris ea. 

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane in picioare si in aer liber

Cu o felicitare l-a impresionat si micuta sa, care i-a scris: „La multi ani, taticu! Sa fii sanatos si mereu curajos.” 

Si-a exprimat dragostea pentru sotia sa prin muzica! Edward Sanda a lansat o piesa de exceptie, iar Cleopatra Stratan s-a filmat in videoclipul acestuia - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram/Facebook

Articole din aceeasi categorie