30.06.2022
O familie fericita! Daniela Cheltuitor - sedinta foto adorabila alaturi de fiica si sotul ei - FOTO

Si pentru ca este sezonul potrivit pentru sedintele foto in levantica, si bloggerita Daniela Cheltuitor a profitat de frumusetea lanurilor mov din Moldova.

Pe pagina sa de Instagram, tanara mamica a postat cateva imagini deosebit de frumoase alaturi de micuta Eva si sotul sau, Andrei.

De asemenea Daniela s-a impartasit si cu o fotografie romantica impreuna cu Andrei.

„Foarte frumos.”, „Superba.”, „Sincere felicitari, sunteti o familie frumoasa.”, „Ce frumosi sunteti toti, dar Eva e un ingeras.”, „Sincere felicitari, sunteti o familie frumoasa.”, au scris cativa internauti in descrierea imaginilor.

Top 5 fitness bloggerite din Republica Moldova care te vor inspira! Urmareste-le pentru a indragi sportul si pentru a fi motivata zilnic sa il practici - FOTO

Daniela Cheltuitor este o bloggerita si o femeie de afaceri din Moldova. Aceasta are aproape 100 de mii de urmaritori pe pagina sa de Instagram. Dupa sapte ani de relatie, Daniela si iubitul sau s-au casatorit in 2021, iar in luna martie a acestui an bloggerita a dus pe lume o fetita pe nume Eva.

De ziua sa, il asteapta o noua destinatie! Vezi cum isi marcheaza Anatolie Melnic aniversarea, dar si ce mesaj emotionant au postat „fetele lui” pe retelele de socializare: „Te iubesc ca la inceput..” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie