16.06.2023
Descopera cum are grija Victoria Beckham de tenul sau. Procedura costa peste 800 de dolari

„Victoria jura ca acest tratament ii mentine pielea atat de frumoasa”, a declarat recent o sursa apropiata.

O sursa apropiata a declarat recent pentru publicatia The Sun, ca secretul Victoriei Beckham il reprezinta un tratament facial numit Morpheus8. Procedura e extrem de populara in randul celebritatilor, Kim Kardashian fiind de asemenea una dintre fanele sale.

Tany Vander - declaratii de dragoste pentru sotul sau! Vezi ce mesaj a publicat bloggerita pe pagina sa de Instagram - FOTO

Pe scurt, tratamentul este unul non-invaziv si combina doua tehnologii diferite: radiofrecventa fractionata si microneedling-ul. Morpheus8 poate fi folosit atat pe fata, cat si pe corp, inclusiv pe zonele mai greu de tratat, cum ar fi cea perioculara, a genunchilor, a mandibulei sau a bratelor, pentru a reduce tesutul adipos. In plus, procedura are puternice efecte anti-ageing, reducand elasticitatea pielii si ridurile profunde, si este utila in diminuarea cicatricilor lasate de acnee, a petelor hiperpigmentare, a porilor dilatati sau a vergeturilor.

Victoria Beckham to Launch Namesake Beauty Brand in 2019 | Allure

Cum tratamentul este destul de dureros, primul pas il reprezinta aplicarea unei creme anestezice. Apoi, micro-acele aparatului patrund adanc in piele (pana la 4 milimetri) si creeaza micro-leziuni, care activeaza procesul natural de vindecare. Simultan, energia radiofrecventei genereaza o temperatura ridicata in tesuturi. Astfel are loc refacerea retelei de colagen si de elastina. Asta inseamna ca aspectul ridurilor va fi diminuat, ca porii vor deveni mai putin dilatati si ca textura generala a pielii va fi cu mult imbunatatita. De asemenea, tratamentul reuseste sa diminueze si sa remodeleze tesutul adipos, dar si sa imbunatateasca elasticitatea pielii.

Victoria Beckham on finding her stride as a fashion designer | CNN

„Victoria adora tratamentele de infrumusetare si este dispusa sa incerce noi tehnici pentru a-si pastra pielea frumoasa. Ea face un tratament Morpheus8 la fiecare sase luni. Nu este un tratament pentru cei slabi de inima. I se aplica o crema anestezica pe piele cu 90 de minute inainte de tratament, iar apoi ii sunt introduse in piele 24 de ace de 4 milimetri. Este dureros, dar Victoria jura ca acest tratament ii mentine pielea atat de frumoasa”, a spus sursa.

Dezvaluiri in premiera! Afla unde s-au cunoscut Patric Hanganu cu sotia sa, Svetlana Nichitina - FOTO

Articole din aceeasi categorie