26.11.2022
Denis Roabes de la „The Motans”, in lacrimi la TV. Vezi ce s-a intamplat la Vocea Romaniei. Irina Rimes a fost socata

Emisiunea Vocea Romaniei de vineri seara a fost una plina de emotii. Denis de la „The Motans” a plans in direct la TV. Participantii concursului de talente au dat totul pe scena, etapa fiind una care i-a dus cu un pas mai aproape de marele premiu.

Cine l-a facut pe Denis de la The Motans sa planga in direct la TV. „Le iubesc, o sa rupa tot…”

La ultima editie Vocea Romaniei concurentii s-au luptat pentru un loc in knokout-uri. Cum miza este uriasa concurentii au dat totul pe scena pentru a-si indeplini visul castigarii marelui trofeu.

De asemenea, relatiile dintre concurenti au trecut dincolo de competitie, astfel ca antrenorii au auzit si au facut totul public.

Irina Rimes - moment de sinceritate! Vedeta a facut dezvaluiri despre relatia cu iubitul sau, David Goldcher: „Cateodata e atat de calm si atat de bine totul, ca trebuie sa...”

Denis, in lacrimi  la TV

In editia de aseara, Denis de la The Motans a plans in direct la TV. Motivul pentru care Denis Roabes nu a mai putut sa isi stapaneasca lacrimile a fost reprezentatia concurentelor din echipa lui.

Denis Roabes a izbucnit in lacrimi la prestatia Dianei Guia si Smaranda Marian, care au oferit in cadrul show-ului o lectie pretioasa de prietenie. Cele doua concurente fac parte din echipa lui Denis.

Denis, despre cele doua concurente

„Sunt geniale! Le iubesc, o sa rupa tot. E chimie intre ele. Au devenit pietene datorita unei piese. Va multumesc ca faceti parte din echipa mea. Eu consider ca puterea unei voci consta in cuvantul din ea si in emotia pe care puteti sa o transmiteti. V-ati descurcat de minune”, a spus Denis dupa prestatia celor doua concurente.

Marina Carnat a implinit 39 de ani! Vezi unde si-a sarbatorit bloggerita ziua de nastere, dar si ce cadou deosebit a primit din partea mamei sale: „Wow, este extraordinar” - FOTO/VIDEO

Irina Rimes, impresionata ca cele doua concurente l-au facut pe Denis sa planga

Irina Rimes le-a felicitat si ea pe cele doua concurente care l-au facut pe Denis Roabes sa planga.

„Fetelor, eu vreau sa va felicit pentru trei lucruri: primul este pentru ca l-ati facut pe Denis sa planga si eu nu l-am vazut niciodata plangand. Al doilea lucru este pentru ca v-ati armonizat perfect si al treilea lucru: m-ati facut sa–mi placa foarte mult o piesa pe care eu nu o stiam si asta e de apreciat!”, a spus Irina Rimes.

Articole din aceeasi categorie