25.11.2022
Irina Rimes - moment de sinceritate! Vedeta a facut dezvaluiri despre relatia cu iubitul sau, David Goldcher: „Cateodata e atat de calm si atat de bine totul, ca trebuie sa...”

Irina Rimes a vorbit cu sinceritate despre relatia cu David Goldcher.

Irina Rimes este una dintre cele mai de succes artiste de la noi. Acum se bucura de o multime de aprecieri din partea fanilor si de piese care strang un numar impresionant de vizualizari. In plan personal, cantareata formeaza un cuplu cu David Goldcher.

Artista a preferat ca povestea de dragoste pe care o traieste cu David Goldcher, partenerul ei francez, sa o traiasca departe de ochii curiosilor. Insa, artista a mai impartasit cu diverse ocazii imagini in care apare in ipostaze tandre cu iubitul ei.

Recent, Irina Rimes a recunoscut faptul ca in general este o persoana calma, insa sunt si aspecte care o enerveaza.

„De la nedreptati, atat. In rest cred ca sunt cea mai calma persoana din cercul meu de prieteni si in general dintre oamenii pe care ii cunosc.”, a declarat Irina Rimes pentru cancan.ro.

De asemenea, cantareata a oferit o serie de detalii despre relatia lor, iar declaratiile au luat prin surprindere pe toata lumea.

„Cateodata e atat de calm si atat de bine totul, ca trebuie sa nascocim o cearta. Trebuie sa iti dai seama care-i limita. Iti dai seama, daca esti desteapta.”, a adaugat Irina Rimes pentru sursa citata.

Jessie J, dezvaluiri despre avortul spontan suferit: „Durerea este o calatorie atat de ciudata si personala” - FOTO

Irina Rimes si David Goldcher au mers impreuna la nunta unor prieteni acum ceva timp. Cu ocazia asta, cantareata si partenerul ei au facut o serie de imagini, care ulterior au fost distribuite si pe retelele de socializare. Artista a impartasit cu fanii cateva fotografii in care apare in ipostaze tandre alaturi de iubitul ei.

Urmaritorii au fost incantati de imaginile cu Irina Rimes si David Goldcher, iar reactiile lor au demonstrat acest lucru. „Cei mai draguti”, „Va ador”, „Sincere felicitari voua! Sa va iubiti mereu la infinit”, „Ce bine va sta impreuna”, „Frumosi”, „Iubirea pluteste in aer”, sunt o parte dintre comentariile primite de artista pe Instagram. 

Anastasia Reshetova - noi marturisiri despre cum a facut fata despartirii de Timati

Articole din aceeasi categorie