26.11.2022
Marina Carnat a implinit 39 de ani! Vezi unde si-a sarbatorit bloggerita ziua de nastere, dar si ce cadou deosebit a primit din partea mamei sale: „Wow, este extraordinar” - FOTO/VIDEO

Marina Carnat a fost omagiata si cu aceasta ocazie, ea a primit cateva mesaje emotionante de felicitare, dar si cadouri ce au lasat-o fara cuvinte.

Inca din primele ore ale diminetii, Teodor Carnat a publicat de pagina sa de Instagram cateva filmulete in care a felicitat-o pe sotia sa si a recunoscut ea este un adevarat inger. „Iubirea mea, te felicit cu ziua ta de nastere. Esti un inger pe pamant de aceea Dumnezeu m-a binecuvantat cu un astfel de inger anume pe mine. Ii doresc fiecarui barbat sa aiba o astfel de sotie, inteleapta, curajoasa si care niciodata nu o sa te tradeze. La multi ani.”

Anastasia Reshetova - noi marturisiri despre cum a facut fata despartirii de Timati

De asemenea, si copiii Marinei nu au intarziat sa-i transmita mesaje de felicitare. „Soarele meu, la multi ani! Vreau sa iti multumesc pentru tot, dar in primul rand, pentru ca ma iubesti...”, i-a spus fiica cea mare, Manuella, mamei sale.

Neti Sandu isi sarbatoreste ziua de nastere. Cum arata prezentatoarea la inceputul carierei in televiziune - FOTO

Spre seara, toti membrii familiei, impreuna cu mama bloggeritei au plecat la un restaurant din afara Chisinaului pentru a sarbatori aniversarea.

Totodata, Marina Carnat le-a aratat urmaritorilor sai virtuali ce cadou a primit din partea mamei sale. Este vorba de un portret cu chipul Marinei. „Mama a zis ca am de toate, dar un portret nu am. Wow, este extraordinar.”, a recunoscut bloggerita.

Marina este sotia avocatului, Teodor Carnat. Aceasta a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia, dar si cum se descurca fiind mama a 8 copii. De-a lungul timpului ea a adunat o comunitate de peste 210 mii de urmaritori.

Irina Rimes - moment de sinceritate! Vedeta a facut dezvaluiri despre relatia cu iubitul sau, David Goldcher: „Cateodata e atat de calm si atat de bine totul, ca trebuie sa...”

Articole din aceeasi categorie