26.11.2022
Demi Lovato si-a gasit, in sfarsit, linistea. Artista, imagini rare alaturi de iubitul ei: „Recunoscatoare pentru acest baiat!” - FOTO

Demi Lovato, celebra cantareata in varsta de 30 de ani, este de nerecunoscut de cand a slabit, iar acum de Ziua Recunostintei, aceasta a surprins pe toata lumea, caci s-a afisat alaturi de noul ei iubit.

Daca in urma cu cateva saptamani si-a etalat mandra noua silueta, acum, Demi Lovato a facut publica o fotografie in care apare alaturi de noul ei iubit.

In imaginea facuta publica pe retelele sociale, ce a fost surprinsa in oglinda, Demi Lovato poarta niste pantaloni din denim si o bluza cu un imprimeu inedit. Jutes, partenerul artistei, in schimb, a optat pentru niste pantaloni bej, pe care i-a combinat cu o bluza peste care a asortat o camasa in carouri.

„Gliseaza stanga ca sa vezi cat de sexy este iubitul meu.”, a scris ea, in timp ce tanarul a reactionat: „Nu trebuie sa glisezi ca sa vezi cat de frumoasa este prietena mea”.

Marina Carnat a implinit 39 de ani! Vezi unde si-a sarbatorit bloggerita ziua de nastere, dar si ce cadou deosebit a primit din partea mamei sale: „Wow, este extraordinar” - FOTO/VIDEO

„Recunoscatoare pentru acest baiat!”, a mai scris ea in dreptul unei fotografii.

Demi Lovato a confirmat ca are o relatie cu Jutes la inceputul lunii august, insa surse citate de jurnalistii de la People sustin ca acestia se intalnesc inca din luna iianuarie.

Demi Lovato a fost logodita cu Max Enrich

Demi Lovato a vorbit despre logodna cu Max Enrich, care a cerut-o pe cantareata la doar patru luni de relatie. Relatia lor a inceput anul trecut in martie si s-a incheiat in septembrie 2021, iar Demi a marturisit pentru "Entertainment Weekly" ca modul in care au grabit lucrurile si au anuntat logodna i-a oferit un sentiment fals de siguranta.

„M-am mintit singura, deoarece era un lucru sigur si asteptat”, a spus ea despre motivul pentru care a acceptat propunerea lui Ehrich. „Evident, imi pasa profund de persoana respectiva, dar in mine era ceva care spunea: „Trebuie sa demonstrez lumii ca sunt bine ”.

Denis Roabes de la „The Motans”, in lacrimi la TV. Vezi ce s-a intamplat la Vocea Romaniei. Irina Rimes a fost socata

Intrebata despre inelul de logodna in valoare de 450,000 de dolari, cantareata a declarat ca de indata ce l-a dat jos de pe deget s-a simtit usurata si a realizat ca o logodna nu o va face fericita.

„Pur si simplu nu am nevoie de un obiect pe degetul meu care sa ma faca sa simt ca am totul pus la punct", a mentionat Demi „Pare o stabilitate, dar nu inseamna ca este. Si nu cresc cu stabilitate. Constat ca imi place sa traiesc nu in haos sau criza, ci in fluiditate."

Articole din aceeasi categorie