02.09.2022
Delia, anunt surprinzator pe retelele de socializare: „De azi nu mai trecem peste sufletelul meu” - FOTO

Delia si-a luat prin surprindere fanii de pe retelele de socializare cu un anunt neasteptat. Artista a facut o schimbare importanta in viata ei.

Pe contul personal de Instagram, Delia a transmis un mesaj prin intermediul caruia marturiseste ca a refuzat pentru prima data sa faca o poza cu o persoana. Artista a recunoscut ca i-a fost destul de greu sa nu accepte sa se fotografieze cu un fan. Vedeta a tinut, in acelasi timp, si sa explice si care este motivul pentru care a facut aceasta alegere.

„Ieri am zis primul nu… la „hei, vreau sa facem o poza.” Am reusit! Hai doamne ajuta! A fost ciudat… pentru ca oamenii nu stiu sa primeasca „nu.” Invatam. Am o problema mare cu acest nu… pe care nu pot sa-l scot pe gura. Stau ca bleaga… avand senzatia ca asta e scopul existentei mele. Sa multumesc eu tot ce respira. De azi nu mai trecem peste sufletelul meu. Nu vrea el, nu facem. Nu… e nu! Nu e… hai maa…”, a scris Delia.

Nunta rupta dintr-un basm, la castelul familiei Stati! Anastasia Fotachi si Gabriel Stati au devenit sot si sotie. Momentul in care mireasa este condusa spre altar de catre tatal ei - VIDEO

Delia a reactionat de mai multe ori pana acum comentariilor jignitoare si rautacioase primite pe retelele de socializare. Intr-o serie de Instastories de acum cateva luni, cantareata a raspuns intr-un mod ironic celor care critica constant femeile pentru aspectul lor fizic ori pentru alegerea acestora de a apela la interventii estetice. Reactia artistei arata ca isi doreste sa atraga atentia asupra comentariilor toxice si sexiste si asupra faptului ca acestea nu ar mai trebui sa se regaseasca in discursul public.

„Femeile ar trebui sa-si poarte varsta cu incredere, sa nu-si mai faca interventii, sa-si accepte varsta. In acelasi timp, altii: „Dar de ce nu-si face si asta ceva, nu vede ca i-a cazut fata, ca i s-a lasat pleoapa, ca i-a crescut nasul. De ce nu face ceva, ca are bani, daca-si respecta publicul”, a spus Delia pe contul personal de Instagram.

Toate 3 au fost spectaculoase! Vezi ce tinute deosebit de frumoase au purtat Olga Blanc, Tany Vander si Viorela Dimici la nunta Anastasiei Fotachi si a lui Gabriel Stati - FOTO/VIDEO

Nu a fost pentru prima data cand Delia a avut o astfel de reactie. Artista critica adesea atitudinea pe care o au unii oameni fata de vedete si pretentia de a le cere sa spuna mereu orice lucru care tine de intimitatea lor. De asemenea, ea a tinut sa ii critice pe cei mereu jignesc o artista din Romania atunci cand apare sumar imbracata pe scena, insa a precizat ca niciodata nu a auzit sa se spuna aceleasi vorbe urate si despre cantaretele celebre din alte tari.

„Ia ziceti, ma?! E rusinica? Mare, mica? A, va intra mai bine ca e de afara. Ipocritilor! Orice femeie e libera sa arate si sa se exprime fix cum vrea ea. Lasati traumele ca nu mai tin de prezent.”, a fost mesajul pe care Delia l-a transmis pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie