13.11.2023
De ziua sa, sotul a rasfatat-o din plin! Tany Vander a primit un cadou in valoare de aproape 30 de mii de lei - FOTO/VIDEO

Tany Vander isi sarbatoreste astazi aniversarea, bloggerita implineste 34 de ani. Vezi in articolul de mai jos ce cadou i-a luat Vasile dar ce mesaj a publicat pe pagina sa de Instagram.

De la orele 8 dimineata, bloggerita a fost felicitata de sotul sau. Vasile Lungo a intrat in casa cu baloane si un buchet imens de trandafiri rosii, iar din buzunar a scos un Iphone 15 Pro Max.

Iti mai amintesti de Alisha Mitza, interpreta hitului „O mie de idei”? Artista a lansat, de curand, o piesa alaturi de Flavy DeeJay: „Cu Delia am fost asociata” - VIDEO

Tany Vander a filmat si momentul in care ii lua pelicula de protectie. Costul unui Iphone 15 Pro Max este in valoare de 1500 de Euro, echivalentul a 28.667 mii de lei.

Adam, fiul bloggeritei si-a felicitat si el mama, cantandu-i „Happy Birthday”. Tany Vander a mentionat: „Daca el imi canta Happy Birthday si inca un pupic mi-a dat”.

„Nu m-as fi gandit ca o sa implinesc 34 ani si voi fi in luna a 9-a de sarcina, dar uite ca tot ce e mai frumos- se intampla cand te astepti mai putin. Ce pot zice azi - e ca sunt pur si simplu fericita, sunt implinita si recunoscatoare pentru absolut tot ce am la moment in viata mea. Am mari asteptari de la acest an, fiindca 33 a fost unul nemaipomenit! Multumesc, multumesc, multumesc!”, a scris bloggerita in descrierea unui filmulet in care sufla lumanarile aniversare.

Igor Cuciuc - moment de sinceritate! Cand a plans ultima data interpretul, care este cea mai mare frica a lui, dar si ce alege dintre bani si cariera - VIDEO

Tany Vander este o influencera din Republica Moldova, cu o comunitate de 220 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia este casatorita cu omul de afaceri, Vasile Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam.

Primul concert solo, la 30 de ani de activitate! Lenuta Gheorghita si-a indeplinit visul: „Are o valoare mare pentru tarisoara noastra” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie