18.02.2022
De Ziua Internationala a Pisicilor, interpreta Aliona Moon si-a prezentat cei doi prieteni de companie! Fa cunostinta cu Mikki si Mya: „Cu ajutorul lui chiar ajung sa ma odihnesc de telefon” - VIDEO

Are o voce de privighetoare, privire de felina si tocmai doua pisici acasa. Intr-un reportaj parca O Seara Perfecta, Aliona Moon si-a prezentat prietenii de companie, pe Mikki si Mya.

Se spune ca o casa plina de fericire este cea in care se afla cel putin o pisica. In casa Alionei Moon fericirea este la patrat. De ce? Pentru ca aceasta nu are una, ci doua pisici. „Faceti cunostinta, acesta este Mikki, un motanel de sapte luni. El este un lipici pentru ca nu ma lasa nicio secunda atunci cand sunt acasa. El este cel care ma indeparteaza de telefon si cu ajutorul lui chiar ajung sa ma odihnesc de telefon.”, a povestit interpreta.

Aliona a povestit ca motanelul a fost un dar din partea unor prieteni. „Cand era mic noi ii spuneam Piki, insa avem deja o pisica pe nume Mya si ne-am gandit sa fie tot ceva litera M.”

Este convinsa ca poti invata limba engleza in doar 5 saptamani! Profesora Corina Muntean iti explica ce abilitati poti capata in acest timp - VIDEO

MIkki este de rasa scottish si nu este greu de ingrijit dupa cum spune artista. „Daca mai citesti pe internet nu este greu, plus, ma mai consult si cu veterinarul daca este ceva mai special.”

Spre deosebire de Mikki, Mya este un mix intre pisica siameza si alta rasa. „Nu stiu exact ce rasa ca ea a fost gasita afara de o doamna si eu am adoptat-o. La acel moment nu aveam acasa animale de companie si am vazut pe internet un anunt ca se cauta stapan pentru o pisicuta.”, a povestit Aliona Moon.

Mai fac si nazbatii cateodata cele doua. „Mya este mai atenta la tot ceea ce face. Este mai eleganta si nu facea nazbatii absolut deloc. Cum a aparut Mikki au aparut si tapete zgaraiate si rupte.”

Aliona mereu cand vede pe strada un animalut infometat se apropie si ii da mancare.

Iubirea le aranjeaza pe toate! Interpreta Victoria Lungu - un interviu de suflet in care a vorbit despre viata sa personala si cum a motivat-o dragostea sa reinvie: „Am tinut post pe apa si am slabit cu sase kilograme.” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie