18.02.2022
Iubirea le aranjeaza pe toate! Interpreta Victoria Lungu - un interviu de suflet in care a vorbit despre viata sa personala si cum a motivat-o dragostea sa reinvie: „Am tinut post pe apa si am slabit cu sase kilograme.” - VIDEO

Are 50 de ani, dar in suflet a ramas la fel de tanara precum acum 20 de ani. Interpreta de muzica usoara, Victoria Lungu, a venit in cadrul emisiunii „O Seara Perfecta” cu o noua premiera, o piesa linistita, de dragoste, in care si-a exprimat toata fericirea si iubirea. De asemenea, invitata a spus ca nu este fericita doar in cuvintele melodiei sale noi, ci si in realitate, deoarece inima sa este ocupata si ochii ii stralucesc de bucurie. Interpreta a spus si care este secretul sau si cum se mentine in asa o forma perfecta. 

In luna dragostei, interpreta a decis sa ne bucure cu o piesa de dragoste. „Asteptam aceasta luna, ca sa luceasca ochii. Sa stii ca mi-a fost cam greu sa am ochii stralucitori, dar asa suntem noi cred ca facuti, plamaditi undeva, ca sa ne putem remodela, reinventa. Pe noi femeile mereu ne arunca de la inaltime, dar noi cadem totusi in picioare”. 

Mult timp Victoria a fost singura si a avut lipsa de fericire, insa acum, prin aceasta melodie a sa, interpreta da de stire ca este foarte fericita si implinita. „Sa stii ca a durat foarte mult sa simt fericirea, pentru ca aveam lipsa. Am fost de una singura si chiar era foarte greu sa spun cuiva ca eu sunt fericita, cand eu de fapt nu eram. E usor sa minti oamenii, insa ochii si sufletul niciodata nu minte si cat de buna actrita nu as fi eu, ochii ma dau de gol. Am zis ca va veni si timpul cand ochii mei vor zambi de fericire si acum uite ca a venit acest timp”. 

Isi doreste din tot sufletul sa fie iarasi indragostita, sa iubeasca. „Nu am mai simtit acest fior de foarte multi ani si mi-e dor. Nu prea am timp sa ma gandesc la asta, pentru ca am foarte multe lucruri interesante pe care le fac. Totusi, atunci cand invat o melodie noua, imi dau seama ca am nevoie de un bob de dragoste de care ma voi agata, pentru ca sa pot canta. Fara dragoste nu poti sa canti despre fericire”.

Aceasta melodie lenta de dragoste, compusa de Marian Starcea a stat in sertat timp de doi ani de zile sau chiar trei, pana interpreta nu a decis sa o lanseze. „Acum, cand am simtit ca inima mea se face rosie, am spus ca trebuie sa merg in studio, ca daca nu, Doamne fereste ne despartim si nu mai fac nimic”. 

Din aceste fraze si am inteles ca, de fapt, inima interpretei este ocupata in prezent. „De aia zic eu, ca s-a oprit cineva la semafor si inima mea a rosit un pic. Da, e frumos. E de la Bucuresti. Toata lumea ma intreaba daca m-am mutat acolo pentru cineva si eu le zic ca „da, m-am mutat pentru el”, ca sa fie o poveste mai frumoasa. Dar, de fapt, m-am mutat pentru ca asa mi-am dorit eu, o schimbare. Iar el a aparut ulterior”. 

Dupa spusele invitatei, ea isi doreste o relatie de lunga durata, ca sa ajunga pana la batranete tinandu-se de mana impreuna cu alesul inimii sale. „Vreau sa-i fac cafeluta de dimineata, sa-i gatesc ceva gustos, pentru ca imi place sa gatesc. Eu gatesc acum doar pentru Valeria si ea deja se enerveaza si imi zice ca nu vrea sa manance atata si sa imi gasesc un barbat caruia ii voi gati”. 

Vrea sa se cunune in rochie alba, de mireasa, sa fie totul frumos. „Poate multi vor zice ca am inebunit, dar eu cred ca nu exista varsta in a iubi. Sa stii ca peste hotare oamenii gandesc altfel. Noi aici suntem catalogati si multe lucruri le facem pe ascuns sau chiar daca ne bucuram de ceva, ne bucuram in liniste, in taina. Nu vezi ca femeilor de la noi le este frica ca foarte multi oameni nu se bucura, ci sunt rai”. 

De curand, Victoria Lungu a implinit 50 de ani, insa cand o privesti nici nu ai zice ca are atatia ani. „I-am lasat acolo la Brasov. Am fost cu Valeria de ziua mea, mi-a facut o surpriza de trei zile. Am stat intr-un hotel frumos cu flori in pat, cu tort, cu sampanie, cu piscina in aer liber. Ne-am ridicat la inaltime, Valeria a filmat totul. Ea mereu imi face surprize si acum mi-a scris: „Mami, fii atenta, ca pe 8 martie plecam”. Astept cu nerabdare surpriza”. 

Cand merge undeva impreuna cu Valeria, nimeni nu crede ca sunt mama si fiica. Mai degraba sunt doua surori. „Ma intreaba ce fac si le zic ca m-am bagat in frigider. Nu ma cred si chiar se mira toti”. 

Se spune ca sufletul nu are varsta, iar Victoria spune ca ea simte ca are: „Cred ca m-am oprit la 35 de ani. Eu cred ca m-am oprit la 35 exact cand am avut acel moment tragic, pentru ca atunci mi se parea ca eu zburam. Aveam foarte multa dragoste de viata. Eram atat de plina, iubeam, m-am logodit, lansam piese, eram cautata, munceam, faceam bani. Uite atunci eram ceea ce simt acum”. 

Femeia a povestit cum ii reuseste sa se mentina in asa o forma. De fapt, ea tine un post, dar nu simplu, ci negru. „Am stat recent cinci zile pe apa, am slabit cu sase kilograme, m-am bagat la sport intens. Fac multe lucruri. Asa e cand vine dragostea. Acum, pentru ca vine postul cel mare, am incercat sa incep cu cinci zile de post negru. Inainte mergeam la Manastire, era un pic altfel. Acum, am incercat sa fac sport si sa stii ca ma simt foarte bine. Am lucrat foarte mult cu creierul meu, am lucrat cu un psiholog. M-am invatat sa fac mancare si sa ma satur doar de la mirosul ei. Gateam foarte mult si foarte gustos, pentru ca atunci a venit Valeria acasa si ma intreba daca nu imi este pofta si chiar nu imi era”. 

Victoria are o rutina a diminetii foarte intensa. „Eu ma trezesc, ma rog si atunci cand ma rog eu nu mananc si nu beau nimic. Dupa rugaciune eu fac vacuum, plansa, dupa aia meditez, fac ora de sport. La fiecare jumatate de ora eu beau cate 500 ml de apa calduta, apa vie. Chiar ma cantaream in fiecare dimineata si vedeam cu kilogramele se duc. Vara am stat 14 zile pe apa, doar ca eu eram atunci in Dubai, aveam in fiecare seara evenimente, cantam si intr-o seara nu mi-am luat apa si am lesinat in timp ce cantam. Daca nu iti iai apa la timp, cazi jos. De atunci eu mi-am invatat lectia si merg cu sticluta de apa dupa mine mereu. Eu cand mii foame, beau apa si sa stii ca e cea mai gustoasa mancare care poate fi pe pamant”. 

Interpreta spune ca are un creier foarte antrenat si poate lucra foarte bine cu el.„Eu daca trebuie de mancat - mananc, daca trebuie de baut - beau si daca trebuie sa dansez - dansez. Eu dimineata imi spun ca de maine trebuie sa fac asta si asta si imi scriu tot. Trebuie sa incepi sa te schimbi foarte usor. Daca incepi sa te strezesi nu mai faci nimic. Incepi usor, scoti fainoasele, categoric nu mai folosesti zaharul, ar fi de dorit sa scoti cafeaua, pentru ca si ea are o retentie de apa. Dupa aia, incepi sa faci o jumatate de zi de post. Daca vezi ca ti se face foame, bea putina apa, rece sau calduta. Dupa aia incepi sa tii de doua ori pe saptamanai, luni si miercuri. Daca ti-a reusit, mai tii si o vineri”. 

Un vis mare de al interpretei este ca fata ei, Valeria, sa se casatoreasca si sa faca un copil. Victoria isi doreste mult sa devina mamica. Recent, Valeria a postat un video pe retelele de socializare care a agitat putin publicul, deoarece a aparut in filmulet cu burtica. „Ea mi-a scris prima mie si mi-a trimis filmuletul. Dar eu deja o stiu si stiu ca ea are asa un mod de a manca, caci in momentul in care ea monteaza, se infometeaza si eu cand ii aduc ceva de mancare ea mananca foarte mult si rapid si i se umfla repede burtica. E micuta si i se umfla burtica. Asa e constitutia ei. Abia astept sa vina acasa, sa ii gatesc ceva gustos. Am zis ca am sa ii pregatesc un peste, poate somon sau dorado, niste salata si o zeama evident. Acum ea este in Dubai, cu iubitul ei. Au sarbatorit impreuna 14 februarie si eu asa de mult ma bucur pentru ea, parca am fost si eu acolo cu ei”.  

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie