01.06.2022
De ziua Internationala a blondelor, Dianna Rotaru a fost surprinsa la piata! Ce crede interpreta despre glumele cu blonde, dar si cum e avantajata din cauza acestei nuante la par - VIDEO

E ziua blondelor azi si sa stiti ca doar 2% din populatia globului pamantesc are par blond natural. Printre acesti oameni se numera si interpreta Dianna Rotaru. Pe tocuri, cu buze rosii si parul aranjat, asa am surprins-o pe Dianna la piata. Mai multe despre ce facea acolo vedem intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Pe langa faptul ca pe 31 mai este ultima zi de primavara si ultima zi de scoala, mai este si Ziua Internationala a blondelor, cele mai insorite reprezentate ale sexului frumos.

Pentru ca adora produsele naturale si bune, mai cu seama cele ale sezonului cald, Dianna Rotaru a fost surprinsa la piata. 

Aceasta a venit sa cumpere cele necesare pentru salate: „Ca de obicei, pentru salate am nevoie de rucola, salata verde, ceapa verde pentru guacamole cu avocado, rosii si putina sare si lamaie. Deci sunt ingrediente necesare pentru mine in fiecare zi. De asemenea mai fac si smoothie, din fructe, din legume, deci toate sunt atat de utile, in special in sezonul acesta.”, a spus Dianna. 

Dianna spune ca glumele despre blonde nu o privesc, intrucat este o femeie cu caracter: „ItI dai seama, la fiecare gluma despre blonde am si eu gluma mea de rezerva, dar totusi sa fii blonda este frumos pentru ca intotdeauna a adus o stare solara, o stare de bine. Intotdeauna mi-au placut blondele si le-am admirat.”, a adaugat Dianna.

Pentru a fi mereu intr-o stare buna, nu este suficient sa consumi doar fructe si legume! Afla de la nutritionista Elena Ozun care sunt beneficiile si riscurile suplimentelor alimentare: „In primul rand trebuie sa atragem atentia la sistemul nostru digestiv” - VIDEO

Aceasta a spus ca intretine din maxima placere podoaba sa capilara si nu a ezitat din a felicita toate femile blonde, inclusiv pe gazda emisiunii O Seara Perfecta.

Colaborarea cu The Motans i-a placut , iar surprizele nu se opresc aici! Interpreta Ginia: „Vara aceasta imi doresc sa ma indragostesc...” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie