01.06.2022
Colaborarea cu The Motans i-a placut , iar surprizele nu se opresc aici! Interpreta Ginia: „Vara aceasta imi doresc sa ma indragostesc...” - VIDEO

Are o voce autentica si a lansat de curand o melodie extrordinara la care a muncit mult. Interpreta Ginia a povestit mai detaliat despre „Cel mai singur dintre pamanteni”,ultima sa lansare in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

Pentru realizarea acestei piese, Ginia a colaborat pentru prima data cu The Motans, iar rezultatul spune ea a lasat-o foarte entuziasmata si motivata sa munceasca mai departe cu aceeasi sclipire in ochi.

Verigheta lui Kourtney Kardashian, cu mult mai ieftina decat inelul de logodna

Melodia poarta un caracter unic, iar versurile iti atrag atentia de la prima audiere: „Linia melodica si textul este scris de Denis de la The Motans, iar la a doua strofa am participat si eu, dar totusi melodia si intreg conceptul este scris de el.”, a afirmat artista.

Ginia recunoaste ca piesa reflecta o stare in care s-a aflat singura cu ea insasi si a cautat dragostea.

De vreme ce alti artisti cunoscuti o ajuta la crearea textelor, si Ginia la randul ei ii ajuta pe ei. De exemplu, aceasta a scris textul unei melodii in engleza pentru Johy Davis, care va fi lansata curand. 

Si pentru vara Ginia are planuri marete. Artista spera sa se indragosteasca, iar maine pleaca intr-o vacanta in Armenia: „In primul rand, eu cand primesc vreo oferta de a calatori sunt foarte deschisa pentru asta si mi-au zis niste prieteni „hai in Armenia”, si am zis de ce nu, hai. 

Ca in filmele de la Hollywood! Marinela Bezer si-a dus prietenele in Ibiza pentru a da o petrecere de vis inainte de nunta! Vezi primele imagini de la evenimentul multasteptat: „Ne vedem peste cateva zile” - FOTO/VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie