26.12.2022
Colindele lor sunt un adevarat succes si aduna milioane de vizualizari pe Youtube! Ce a povestit Ion Paladi despre colaborarile pe care le-a avut cu indragita interpreta, Paula Seling - VIDEO

Invitat in cadrul emisunii O Seara Perfecta a fost interpretul Ion Paladi care a povestit despre experienta pe care a avut-o in cadrul concertului pe care l-a organizat recent, la Iasi. De asemenea, acesta a povestit si despre piesele pe care le-a lansat alaturi de Paula Seling.

Ion a vorbit in primul rand despre evenimentul la care a participat de curand la Iasi. „Sunt bine, multumesc. Important ca sunt sanatos. Un pic obosit dupa evenimentul pe care l-am avut la Iasi pentru ca trebuie sa recunosc, am avut mari emotii. Am avut stres pentru ca totul a fost pe spatele meu, sa spun asa. Dar am reusit si acum sunt mai liber. Eu mi-am dorit de mult un spectacol la Iasi si mai ales la Teatrul Vasile Alecsandri, acolo unde este o sala extraordinar de frumoasa. Un monument istoric al romanilor.”, a povestit interpretul.

Artistul a recunoscut ca biletele pentru concert au fost vandute in timp record, astfel, pe data de 15 noiembrie a fost sold out. „M-am bucurat ca am avut sold out pe 15 noiembrie, chiar daca spectacolul a fost pe 20 decembrie. Daca faceam 3 seri la rand, 3 seri la rand vindeam.”

In cadrul concertului a evoluat si renumita interpreta din Romania, Paula Seling, alaturi de care Ion a lansat recent si un colind de Craciun. Intrebat de catre Olga Tapordei cum a fost colaborarea cu Seling, Paladi a raspuns: „Este al doilea proiect al nostru, pentru ca anul trecut am lansat primul colind care se bucura de succes, sunt 4,5 milioane de vizualizari pe Youtube.”

Familia regala britanica, mai unita ca niciodata, o plange pe Regina si priveste mai departe cu optimism

Atat piesa„Ziua-i mare, seara-i sfanta”, cat si „La multi ani de sarbatori” au fost inregistrate anul trecut, insa una dintre ele a fost lansata in 2021, iar alta in 2022. „Cred ca este mai bine asa. Nu este ok sa dai 2 deodata. In videoclipul din acest an este filmata Mihaela Tabura, colega mea de scena. Vreau sa ii multumesc din sufet pentru ca i-a fost frig, am filmat intr-un grajd. Retraia Mihaela un pic, dar la urma a ramas si ea uimita.”, a mentionat Paladi.

Horoscop 26 decembrie 2022. Anumite capitole se vor incheia. Atentie la relatia cu prietenii

Chiar daca noua piesa a fost lansata de curand si aceasta se bucura deja de o multime de vizualizari pe Youtube. In doar 3 saptamani „La multi ani de sarbatori” are peste 700 de mii de accesari.

De sarbatori Ion a recunoscut ca este la munca. „Pe 25 cant in Italia la Torino cu nasul meu, Corneliu, iar pe 31 sunt la Botosani. Totodata pe 3 ianuarie am un concert de caritate la mine in sat. Daca ma aud cei de la Chiscareni, ii invit cu drag la acest spectacol.”, a spus acesta.

Articole din aceeasi categorie