20.08.2022
Interpreta MakSim a aparut la bratul unui barbat in varsta! Vezi cine este acesta, dar si neintelegerea aparuta ulterior din cauza pozei - FOTO

Interpreta MakSim a fost blamata in mediul online din cauza unei poze in care apare la bratul unui barbat mai in varsta. 

Desi nu ii place sa isi distribuie viata personala pe retelele de socializare, artista a postat o poza rara cu tatal sau, iar nedumeririle fanilor n-au intarziat sa apara.

Irina Rimes, detalii nestiute despre trecutul ei: „Am avut depresia emigrantului”

MakSim a impartasit o imagine emotionanta cu tatal ei

Pentru ca nu a lasat nicio descriere la poza publicata, fanii s-au grabit sa creata ca barbatul este de fapt iubitul acesteia.

Dupa astfel de acuzatii si ganduri gresite, MakSim a postat un mesaj pentru urmaritorii sai, in care le explica ca alaturi de ea se afla de fapt tatal sau.

Un popular manelist roman a pus ochii pe moldoveanca Andreea Bostanica! Video-ul publicat de acesta a strans aproape un milion de vizualizari in timp record - VIDEO

Se pare ca anul acesta, interpreta a ales sa plece in vacanta alaturi de parintii sai, alaturi de care traieste momente unice.

In iunie 2021, vedeta a fost internata de urgenta intr-una dintre clinicile din Moscova cu o infectie cu coronavirus. Acrasta s-a aflat o perioada lunga intr-o stare critica si a petrecut cateva saptamani in coma. Din fericire, la inceputul lunii august, artista si-a recapatat cunostinta .

Interpreta MakSim din Rusia se afla in coma

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie