31.08.2023
De nerecunoscut! Cum arata Blanket, singurul fiu biologic al lui Michael Jackson, la 21 de ani - FOTO

Blanket, fiul biologic al lui Michael Jackson, a avut o aparitie publica, ieri, 29 august, in ziua in care superstarul ar fi implinit varsta de 65 de ani. Acesta a facut poze cu fanii, a dat autografe si a stat de vorba cu ei, la eveniment fiind prezent si Prince Jackson, fratele acestuia.

Michael Jackson a murit in urma cu 14 ani, iar ieri, 29 august, ar fi implinit 65 de ani. Fiii sai, Jackson si Prince Blanket, au fost prezenti la un eveniment de comemorare al tatalui sau, in Vegas, la spectacolul ONE by Cirque du Soleil.

Cei doi apar extrem de rar impreuna si au fost greu de recunoscut de catre cei prezenti. Blanket, 21 de ani, si Prince, 26 de ani, au purtat mai multe discutii cu invitatii, la Mandalay Bay Resort and Casino din Sin City, dupa ce spectacolul Cirque du Soleil s-a incheiat.

Jessica Alba, imagini rare cu cele doua fiice ale sale. Cum arata Honor si Haven - FOTO

Spectacolul a adus in atentia publicului cele mai mari piese ale lui Michael Jackson, fiind prezentate, de asemenea, acrobatii, imagini si miscari de dans. Prince si Blanket se puteau amesteca extrem de usor prin multime, deoarece au fost imbracati foarte simplu, fara sa iasa in evidenta.

Anul trecut, cand solistul ar fi trebuit sa implineasca varsta de 64 de ani, cei doi fii ai sai i-au adus un omagiu, postand si o fotografie cu acesta, pe retelele de socializare, alaturi de mesajul: „La multi ani celor mai mari!”.

Michael Jackson a murit la varsta de 50 de ani, in luna iunie a anului 2009. La acea vreme, Blanket avea doar sapte ani, iar fratele lui, Paris, era cu patru ani mai mare. Megastarul a decedat in urma unei supradoze de anestezic chirurgical, in resedinta sa din Los Angeles.

Meghan Markle s-ar putea imbogati din Instagram! Suma colosala pe care ar putea sa o ceara pentru o singura postare

Doctorul artistului, Conrad Murray, a fost condamnat la inchisoare pentru omor involuntar, primind o sentinta de patru ani, efectuand, insa, doar jumatate din pedeapsa. 

Articole din aceeasi categorie