31.08.2023
Meghan Markle s-ar putea imbogati din Instagram! Suma colosala pe care ar putea sa o ceara pentru o singura postare

Ducesa de Sussex si-ar putea asigura viitorul doar activand pe Instagram! Potrivit unui expert financiar, sotia printului Harry ar putea castiga sume impresionante daca ar reveni in mediul online si ar obtine noi contracte! 

In urma cu scurt timp, Meghan Markle s-a intors pe Instagram, iar expertii financiari sunt de parere ca motivul principal ar fi acela de a-si spori veniturile. Ducesa de Sussex si-a facut un cont cu numele „Meghan”, iar cei care o urmaresc sustin ca aceasta ar putea reveni oricand in mediul online.

Expertul Erich Schiffer, citat de tabloidul britanic Daily Mail, a sustinut ca Meghan Markle ar putea castiga pentru o singura postare nu mai putin de 1 milion de dolari.

Premiera de la Veronica si Alin Suruceanu! Care este mesajul piesei „Din toata inima” - VIDEO

„M-as astepta ca ea sa aiba rapid unul dintre cele mai urmarite conturi de pe Instagram”, a declarat sambata consilierul Eric Schiffer. „Sunt celebritati precum Kardashians care pot cere 1 milion de dolari si mai mult pentru o singura postare care promoveaza un produs”, a mai spus acesta.

Horoscop 31 august 2023. O cearta in cuplu strica ziua unei zodii

Pseudonimul „Meghan” de pe Instagram a adunat, pana la acest moment, aproximativ 820.000 de urmaritori. Nu se stie, insa, daca profilul ii apartine, iar Ducesa de Sussex nu a facut momentan declaratii in privinta acestui subiect.

Articole din aceeasi categorie