15.03.2022
Imagini rare cu fetele lui Vladimir Putin, pe cand erau adolescente. Pozele au fost facute publice de un fost apropiat al presedintelui - FOTO

Intotdeauna, Vladimir Putin a preferat sa-si tina familia cat mai departe de ochii curiosilor. Desi nu se stie nici pana acum cati copii are cu adevarat presedintele Rusiei, este cunoscut faptul ca are doua fete cu fosta lui sotie, Lyudmila: Maria si Katerina, acum in varsta de 36 si 35 de ani.

In 2020, Sergei Pugachev, un fost confident al lui Putin, a facut publice cateva imagini din colectia lui privata, in care apar si fetele presedintelui, pe cand erau adolescente. In poze apar Maria si Katerina alaturi de fiii lui Pugachev, dar si in compania trupei pop Strelki, la inceputul anilor 2000, la scurt timp dupa ce Putin a preluat puterea in Rusia. 

Copiii celor doi oameni influenti se reuneau atat la Kremlin, in biblioteca presedintelui, dar si in casa de la tara de langa Moscova a lui Pugachev, unde se tineau petreceri private.

Surpriza de proportii! Cine este actrita care i-a cucerit inima lui Roman Abramovici. Tanara e mai tanara decat el cu 27 de ani - FOTO

Sergei Pugachev a fost unul dintre oamenii de incredere ai lui Vladimir Putin, parte a cercului sau restrans si unul dintre cei cu mare influenta in accederea la putere a actualului lider al Rusiei. Pugachev a fost bancherul Kremlinului si unul dintre miliardarii tarii. De cativa ani, insa, acesta a parasit Rusia, dupa ce a intrat in conflicte cu fostii sai aliati, inclusiv cu Putin. 

Sergei a fost acuzat ca a falimentat banca pe care a cofondat-o, acuzatie pe care a negat-o. I-au fost confiscate bunurile si averea, dar Kremlinul il acuza ca este doar un escroc, scrie The Guardian, care a stat de vorba cu barbatul care traieste in Franta.

Maria a studiat Biologia la Universitatea din St. Petersburg, a facut Medicina la Moscova si a devenit endocrinolog pediatric si unul dintre expertii tarii in nanism. Este, de asemenea un reputat genetician, scrie Mirror, editia iralndeza.

Aceasta are un copil si este casatorita cu afaceristul olandez Jorrit Faassen, Putin fiind astfel si bunic.

Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin la duel: „Ar fi o onoare pentru mine”

Katerina a studiat in Germania si Moscova, iar acum este directoarea unui institut de cercetare din cadrul Universitatii din Moscova.
Inainte de a face cariera intr-un domeniu stiintific, Katerina a fost dansatoare si vicepresedinta Confederatiei Mondiale de Rock and Roll.

Katerina a fost casatorita intre 2013 si 2018 cu miliardarul rus Kiril Samalov. Actele de divort arata ca cei doi au impartit o avere de 2 miliarde de dolari.

Articole din aceeasi categorie