13.06.2023
Ionel Istrati - aparitie pe strazile din Paris! Vezi ce tinuta a ales sa poarte - FOTO

Ionel Istrati si-a incantat fanii cu cateva poze din vacanta sa din Paris.

Ionel Istrati si-a incantat fani cu cateva imagini spectaculoase din vacanta sa din Paris, acesta a publicat o poza cu turnul Eiffel.

Creste un barbat adevarat! Vezi ce surpriza i-a organizat fiul Svetlanei Sainsus, de ziua ei - VIDEO

Artistul a mai publicat cateva poze de pe strazile din Paris. Ionel Istrati apare intr-un costum oversize alb, adidasi de aceeasi culoare, pe care i-a asortat cu o pereche de ochelari.

Internautii au venit cu mai multe mesaje in sectiunea comentarii: „Vacanta frumoasa!”, „O zi frumoasa si binecuvantata de Dumnezeu sa aveti, esti minunat te ascult cu mare placere”, „O zi minunata sa ai in Paris”, „Odihna placuta!”.

Fuego - de 30 de ani alaturi de publicul sau! Vezi cum a avut loc concertul aniversar al artistului, dar si cate tinute a schimbat: „Ma bucur sa vad mii de oameni in Teatrul Verde, asta inseamna ca...” - VIDEO

Ionel Istrati s-a nascut in 1990 la Chisinau, iar doi ani mai tarziu s-a mutat cu familia in localitatea Tibuleuca, Dubasari. Tanarul a absolvit gimnaziul si scoala de muzica fiind specializat in pian si acordeon. Din 2007 pana in 2009 a studiat la Liceul de Stiinta si Tehnologie Moderna din Chisinau, iar din 2009 si-a continuat studiile in cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova, la Facultatea de Afaceri si Management.

Articole din aceeasi categorie