15.04.2022
Interpreta Lolita considera ca este tradata de patria sa! Artista si-a luat familia la Moscova si nu stie daca se va mai reintoarce in Ucraina: „Eu nu am scris scrisori de pocainta prin care sa imi permita sa merg in Ucraina..” - FOTO

Lolita Milyavskaya a fost revoltata de impactul psihologic a razboiului asupra oamenilor. Cantareata in varsta de 58 de ani a cerut incetarea „nebuniei”.

Rada Suprema a propus interzicerea muzicii rusesti la radio si in locuri publice, in cafenele si restaurante, in salile de concert, cinematografele si in transportul public. Parlamentarii ucraineni au explicat ca interdictia va ramane in vigoare pana la sfarsitul ostilitatilor.

Lolita Milyavskaya a spus ca aceasta initiativa o intristeaza mult. Originara din orasul transcarpatic Mukachevo, Lolita traieste si lucreaza la Moscova din anii 90. Desi la inceput i-a fost frica sa vorbeasca, acum femeia nu isi ascunde resentimentele fata de autoritatile tarii sale natale si a indraznit sa critice regimul.

A vorbit cu reprezentantii Dior si totul este un fals! Ce spune producatoarea Iana Rudkovskaya despre protestul rusoaicelor si accesibilitatea brandurilor de lux in Rusia - FOTO

„Sunt o persoana careia i s-a interzis intrarea in propria tara timp de sase ani si voi imi scrieti pe internet: „Ti-ai tradat patria”, dar pentru inceput, patria m-a tradat, sa fim seriosi.”, a scris Lolita. 

Prezentatoarea TV a explicat ca fiica ei, Eva, in varsta de 22 de ani, si mama ei, in varsta de 79 de ani, locuiau la Kiev. Cantareata nu a putut sa mearga acolo si povesteste ca in primele saptamani de razboi a fost foarte ingrijorata pentru ca familia sa a fost nevoita sa se ascunda in adaposturi anti-bombe. Actrita a reusit intr-un final sa isi aduca rudele in Rusia, iar acum sunt impreuna cu ea la Moscova.

„Nu ma intereseaza care sunt regulamentele”, a asigurat Lolita. „Daca nu m-ar impusca, nu m-ar ucide si ar rezolva problema cu nationalistii ar fi altceva. Sincer, nu m-am luptat pentru oportunitatea de a lucra, nu am scris scrisori de pocainta prin care sa imi permita sa merg in Ucraina. Daca patria mea a decis ca nu au nevoie de mine acolo, atunci nu au nevoie de mine acolo intr-adevar.”, a mai adaugat ea.

Zdob si Zdub si Fratii Advahov isi continua turneul de promovare a piesei „Trenuletul”! Ce spun artistii despre „Eurovision pre-party” - VIDEO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie