30.09.2022
De fiecare data cand revine acasa, plange! Interpreta Victoria Lungu a recunoscut ca simte un mare dor fata de casa, parinti si drumul de sat: „Cea mai deosebita amintire este sambata, cand mama se trezea la 4 dimineata si plamadea painea” - VIDEO

Cu dor de casa revine de fiecare data la Chisinau! Interpreta Victoria Lungu a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde a vorbit despre dorul de Republica Moldova si de toti cei care sunt aici. Recent, artista a lansat o noua melodie „Dor de casa” cu un videoclip oficial, unde abordeaza un subiect foarte actual si dureros pentru moldoveni, si anume faptul ca mamele pleaca in strainatate, lasandu-si copiii aici.

„Stii care e cea mai mare bucurie a mea? Cand vin acasa si ma intalnesc cu atata lume frumoasa. Cand plec ma gandesc ca debraga nu mai vin, insa inteleg ca aici eu ma simt acasa, pentru ca aici am cele mai frumoase amintiri. Aici sunt toti, prieteni, rude, cumetri si toti”, a mentionat Victoria Lungu. 

Pentru Victoria „acasa” inseamna: „Casa de la sat, casa parinteasca, drumul de sat. Cand merg acasa, de fiecare data plang. Tocmai intru pe drumul de la casa parinteasca, incep sa plang. Intru in ograda si nu e nimeni si ma apuca un dor. Cea mai deosebita amintire este sambata, caci atunci mama se trezea la 4 dimineata si plamandea painea copata. Ne punea pe noi sa pregatim toate tavele alea. Atunci mi se parea cel mai frumos, cand dadea focul in soba si noi asteptam sa scoata „balabustele” astea. Era un fel de paine cu cartof si presurata cu usturoi. Erau fantastice, stateam langa ea ca pisicile”. 

Sosia lui Iurii Shatunov, moldoveanul Ion Ionita a afirmat ca nu va mai canta piesele trupei „Laskovii Mai”: „Voiam sa vin cu piesele mele, cu ceva nou” - VIDEO

Cand vine in Moldova, Victoria sta in casa sa parinteasca. „Nu mai am casa in oras si cand vin aici la evenimente, stau acolo. Tin casa pentru mine, am acolo multe lucruri. Mai prasesc, mai pun ceva in beci”. 

Recent, Victoria Lungu a lansat un videoclip oficial pentru piesa „Dor de casa”, care a fost filmat la Soroca. „Acolo oamenii sunt atat de receptivi si atat de primitori. Istoria a pornit de la un subiect actual, mamele care pleaca peste hotare si isi lasa aici copiii. Am gasit o familie, mama carora a plecat peste hotare si au ramas doua fetite acasa, una dintre ele deja este si ea mama. Au intrat bine in rol, au jucat bine, chiar au si plans. Chiar vreau sa le multumesc mult pe aceasta cale”.

De fiecare data cand isi priveste videoclip este foarte emotionata. „Dupa ce am divortat, am avut si eu o propunere de a pleca in SUA, sa cant intr-un restaurant. Dar, pentru ca eram mama, niciodata nu m-am gandit sa plec si sa o las pe Valeria aici”. 

A mostenit talentul mamei sale! Fiica Victoriei Lungu si-a demonstrat „super puterea” sa. Valerie a publicat un videoclip in care canta live: „O voce divina!” - VIDEO

Potrivit Victoriei, in familia sa s-au intamplat multe schimbari. „Noi asteptam decizia, daca se marita sau daca se desparte. Eu nu prea mi-am dorit sa plece ea in Dubai. Dar pana la urma ea e singura, munceste foarte mult, a luat un premiu pe TikTok, munceste, filmeaza din zori pana seara, avem un studio acasa. Cand o sa vina printul pe cal alb o sa va dam de stire. Ea sufera din cauza despartirii si o vad deprimata, nu mananca, nu doarme, nu intelege de ce e asa. Eu i-am zis ca totul o sa fie la timpul sau, o sa aiba si un sot si copii si o casa frumoasa”. 

Articole din aceeasi categorie