30.09.2022
Sosia lui Iurii Shatunov, moldoveanul Ion Ionita a afirmat ca nu va mai canta piesele trupei „Laskovii Mai”: „Voiam sa vin cu piesele mele, cu ceva nou” - VIDEO

Ion Ionita este tanarul care socheaza prin asemanarea cu celebrul cantaret rus Iurii Satunov. Talentul si trasaturile comune cu ale superstarului anilor 80', i-a adus faima moldoveanului in Rusia. Interpretul a fost invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde a vorbit despre faptul ca a decis sa ia o pauza la muzica. De asemenea, artistul a mentionat ca moartea idolului sau l-a afectat mult. Mai multe detalii, vezi in interviul de mai jos. 

Piesa pe care a interpretat-o in cadrul emisiunii are o poveste aparte potrivit lui Ion. „Inainte de a deceda Iurii Shatunov eu am decis sa ma opresc din cantat, am pus un punct, aveam alte planuri. Dupa ce a decedat Iurii, eu nu prea am cantat. Insa eu fiind un mare fan al lui am decis ca trebuie sa continui totusi sa cant. Aceasta piesa este dedicata lui Iurii Shatunov si fanilor lui si cumva inseamna si revenirea mea in muzica. Am zis ca nu voi da mainile jos, ci voi continua sa merg inainte mai departe”. 

Piesa sa este in stilul lui Iurii Shatunov, insa putin mai moderna. „Este aproximativ acelasi stil, doar ca noi incercam sa facem ceva mai nou. O sa mergem tot pe acest stil”. 

Natalia Gordienko - vedeta serii! Interpreta a stralucit pe podium intr-o rochie fabuloasa in cadrul evenimentului Moldova Fashion Designers: „Am devenit intruchiparea adevarata a iubirii” - FOTO

Dupa spusele interpretului, moartea idolului sau l-a afectat mult. „Foarte mult m-a afectat. Eu nici pana in ziua de azi nu cred si nu pot realiza ca el nu mai este”. 

Cand a venit ultima data la emisiunea O Seara Perfecta, Ion era foarte popular, atat la noi, cat si la Moscova. Interpretul urma sa se filmeze in filmul despre legendara trupa „Laskovii Mai”, insa asa si nu s-a filmat. „Nu s-a intamplat nimic rau, lor nu le-au ajuns bani. Aveau jumatate din suma si nu s-a mai facut filmul. De fiecare data cand ieseam pe scena, eu mereu ma prezentam cu numele meu si incercam sa fiu eu, insa pe multi fani ii deranja faptul ca eu seaman cu el si cant ca el. Asa s-a primit ca noi trebuia sa ne concentram mai mult pe film si au fost anulate toate concertele mele si cumva nu am mai avut solicitari”. 

Emilian Cretu a facut o parodie amuzanta pe seama surorii sale. Vezi cat de bine o cunoaste actorul pe aceasta: „Cum ar iesi Nina Cretu dintr-un asemenea hotel” - VIDEO

In tot acest timp de pauza, Ion nu a stat pe loc. „Am muncit la piese noi. Am o piesa, care se numeste „Ne boisea”, inca nu am publicat-o. Mai am multe piese, insa trebuiesc aranjate. Vom inregistra si piese in limba romana, pentru ca suntem totusi acasa”. 

Acum Ion este invitat la diferite evenimente private, unde evolueaza cu mare placere. „Din principiu nu am dorit sa ies cu piesele trupei „Laskovii Mai”. Vroiam sa vin cu piesele mele, cu ceva nou, am pus capul in miscare si am facut ceva al meu”.

Unul dintre visele sale era sa il intalneasca in realitate pe Iurii Shatunov. „Nu am facut cunostinta personal. Insa ne-am intersectat o data la un concert unde el a cantat si apoi, a doua zi am cantat si noi. Totusi mi-a fost placut sa-l vad dintr-o parte”. 

Articole din aceeasi categorie