03.06.2022
De dragul sotiei sale, Brooklyn Beckham si-a tatuat tot corpul cu amintiri legate de „femeia vietii sale”. Cel mai recent este chiar intreg juramantul de nunta. Cum arata acesta - FOTO

Brooklyn Beckham  si-a facut casatoria cu Nicola Peltz una  „foarte  oficiala”, dupa ce si-a adaugat un tatuaj cu juramantul de nunta facut de cei doi. 

Brooklyn a adaugat inca o opera de arta in colectia sa de auto-exprimare, iar acesta a fost chiar intreg juramantul de nunta. 

Da, ai citit bine – si-a tatuat juramintele (lungi) pe interiorul bratului in onoarea sotiei si a casatoriei sale.

Renumitul fotbalist Pele i-a scris o scrisoare lui Vladimir Putin despre situatia actuala din Ucraina: „Totul este in mainile noastre” - FOTO

Brooklyn a postat o poza cu noul tatuaj pe Instagram Stories. In poza, impartasita de  Elite Daily , el sta in pat imbratisat de mana sotiei sale. Juramintele sunt o scrisoare de dragoste catre sotia lui, cu fragmente sentimentale de genul: „Doar uitandu-ma la tine imi vad viitorul si simt ca traiesc un vis” si „Prietena mea cea mai buna, Nicola – astazi devii partenerul meu, cealalta jumatate a mea. – si familia mea. Din aceasta cauza sunt cel mai norocos om din lume sa-mi pot petrece restul vietii alaturi de tine.” 

Imagine

Dupa ce s-au logodit in 2020 , Brooklyn si Nicola s-au casatorit la inceputul lunii aprilie curent, intr-o ceremonie fastuoasa.

Brooklyn are mai multe ode pentru Nicola pe corpul lui, inclusiv o  scrisoare de dragoste literala pe  care i-a scris-o candva pe ceafa lui, ca sa nu mai vorbim de un desen al ochilor ei. "Baiatul meu pentru totdeauna. Citeste asta oricand te simti anxios. Vreau sa stii cat de profund esti iubit", se arata in scrisoare. „Ai cea mai buna inima pe care am intalnit-o vreodata si sper sa nu trec niciodata o zi fara iubirea ta.” 

De asemenea, are un „N” pe degetul inelar,   tatuajul clasic de casatorie. 

Brooklyn Beckham, Nicola Peltz marry in Jewish wedding | The Times of Israel
All you need to know about Brooklyn Beckham, Nicola Peltz' wedding | Daily  Sabah

Cu siguranta nu ai mai auzit o piesa folclorica despre TikTok. Interpreta Ariana Boldurescu a lansat melodia „Ca in clipuri de TikTok”. Vezi cat de bine suna aceasta - VIDEO

Inside Brooklyn Beckham and Nicola Peltz's wedding reception
Articole din aceeasi categorie