03.06.2022
Cu siguranta nu ai mai auzit o piesa folclorica despre TikTok. Interpreta Ariana Boldurescu a lansat melodia „Ca in clipuri de TikTok”. Vezi cat de bine suna aceasta - VIDEO

Recunoaste ca retelele de socializare sunte foarte importante pentru promovarea unui artist. Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta a fost interpreta Ariana Boldurescu care a oferit mai multe detalii despre noua sa piesa „Ca in clipuri de TikTok”.

Recent Ariana Boldurescu a lansat o piesa folclorica, insa putin mai speciala, deoarece a folosit cuvantul TikTok in versuri. „Initial versurile erau: „Mi-am luat pantofi cu toc si la hora vreau sa joc”, dar pentu ca mai sunt melodii cunoscute cu aceasta expresie, m-a sfatuit mai multa lume sa schimb. Eu l-am sunat pe Stefan si i-am spus sa schimbe versurile, iar el imi raspunde: „Ce sa punem? TikTok?”. Si atunci am inteles ca e buna ideea.”, a povestit interpreta.

Ariana a recunoscut ca in pofida faptului ca a pus demunirea piesei „Ca in clipuri de TikTok”, nu a observat un impact mai mare asupra publicului. „Chiar fac comparatie cu melodia de anul trecut despre mama si cam reactiile sunt la fel.”

Pe langa faptul ca a decis sa cante folosind acest cuvant, artista are si pagina de TikTok, insa pana acum nu s-a axat foarte mult pe dezvoltarea ei. „Recunosc ca imi este si jena uneori. Fac cateva filmulete, le privesc si dupa nu mai vreau sa le postez. Nu stiu de ce, dar vreau sa trec bariera asta.”, a mentionat Ariana Boldurescu.

Daca ar fi sa aleaga o singura retea de solializare Ariana ar opta pentru: „Facebook. In domeniul meu, cel mai bine acolo imi merge.”

Stiai ca alimentatia are un rol de baza in conceperea unui copil? Afla de la nutritionista Maria Danici in ce consta meniurile personalizate pentru cupluri, dar si rolul stresului in acest proces: „Stresul barbatului blocheaza ovulatia femeii...” - VIDEO

De asemenea interpreta a povestit ca pentru un artist sunt foarte importante retelele de socializare. „Pe Instagram, Facebook, Tik-Tok artistii sunt mai promovati decat pe Youtube, care este o platforma de muzica.”

In aceasta perioada Ariana este axata atat pe studii cat si pe cariera sa. „Au inceput evenimentele si am observat ca pentru vara aceasta sunt foarte solicitata. Vara aceasta ma axez mai mult pe muzica populara..”, a spus artista.

Viata lui pare a fi rupta din filme! Deja de 20 de zile Igor Ganea bea doar apa cu miere de albini. Omul de afaceri a locuit intr-un trib din Africa si va produce un film documentar - VIDEO

Articole din aceeasi categorie