03.02.2023
„Arata ca un praf magic”. Cleopatra Stratan - fascinata de calatoria sa pe Insulele Maldive! Interpreta a fost martora unui fenomen natural rar intalnit - VIDEO

Acum 4 zile, Cleopatra a pornit impreuna cu sotul sau, Edward, dar si alti 2 prieteni de-ai lor, pe Insulele Maldive.

Si pentru ca vacanta lor abia a inceput, Cleopatra isi incanta in fiecare zi fanii cu noi fotografii si filmulete facute in Maldive.

In tinute lejere, cu parul pe spate si cu buna dispozitie, Cleopatra savureaza fiecare moment petrecut in mijlocul Oceanului Indian.

Pe langa faptul ca se odineste, artista impreuna cu sotul si prietenii sai mai si exploreaza frumusetile Insulelor Maldive. 

„Azi am vazut cred ca cel mai frumos fenomen natural din viata mea. Nu imi vinea sa cred ca e adevarat. Localnicii ne-au zis ca sunt niste alge care vin la mal din apa si ca apar foarte rar. Arata ca un praf magic de stele.”, a scris artista in descrierea unor filmulete.

„Un proiect nou pentru tara noastra”! Irina Kit a lansat alaturi de alti interpreti cunoscuti din Moldova, versiunea gospel a piesei „Ratiunea si Inima”. Vezi cat de divin suna melodia - VIDEO

Cleopatra Stratan este o cantareata si actrita romana, nascuta in Republica Moldova. Este fiica cantaretului Pavel Stratan. Primul ei album se intituleaza „La varsta de trei ani”. Aceasta detine 6 recorduri mondiale. Cleopatra este casatorita cu interpretul roman Edward Sanda.

Mama de fete! Ce povesteste Katalina Rusu despre starea sa emotionala in 34 de saptamani de sarcina, dar si despre depresie: „Nimeni nu a zis ca este simplu” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie