03.02.2023
„Un proiect nou pentru tara noastra”! Irina Kit a lansat alaturi de alti interpreti cunoscuti din Moldova, versiunea gospel a piesei „Ratiunea si Inima”. Vezi cat de divin suna melodia - VIDEO

Dupa ce acum 3 luni, interpreta Irina Kit a lansat piesa „Ratiunea si Inima”, aceasta a decis sa faca si o versiune noua a ei si anume gospel choir version.

Pe pagina sa de Facebook, Irina a anuntat despre lansare. Pe langa faptul ca aceasta a publicat piesa, dar si noul videoclip, artista a scris si un mesaj pentru urmaritorii sai.

„Nu o sa scriu texte lungi pentru ca ma grabesc sa ajung la munca... da, munca care nu are legatura cu muzica nici pe departe. Fac asta pentru ca muzica mea nu vinde, muzica mea alina suflete, mai ales pe al meu. Stiu, o sa veniti iar cu sfaturi din astea: „Da mai schimba si tu ceva daca vrei succes, schimba stilul, schimba nisa, schimba-te odataaa”. Stiu, stiu, stiu! As minti daca as spune ca nu-mi doresc succesul. O daaa, mi-l doresc si inca cum mi-l doresc, dar nu cu pretul de a renunta la mine.”, a spus artista.

De asemenea, aceasta a adaugat ca este sigura de faptul ca piesa nu va aduna multe vizualizari, insa totusi Irina este mandra ca are curajul sa lanseze doar muzica care o reprezinta in totalitate.

Cristina Ceaus - indragostita de muzica populara! Afla la ce se gandeste interpreta inainte de a intra pe scena, dar si cat de mult conteaza pentru ea parerea colegilor de breasla - VIDEO

„Am facut aceasta versiune gospel cu capacitate de constientizare totala ca vor fi maxim 10 ascultatori, ceea ce e mare lucru oricum pentru mine. Ma consider totusi o norocoasa ca pot sa-mi permit sa-mi fac sufletul sa cante si ca nu se lasa influentat de trenduri comerciale. Sufletul nu se vinde. Nu al meu.”, a mentionat Kit.

Pentru realizarea acestui proiect muzical, Irina Kit a fost ajutata de artisti precum: Gloria Gorceag, Felicia Dunaf, Carolina Gorun, dar si altii. „Multumesc prietenilor mei artisti cu voci divine ca au acceptat sa se aventureze alaturi de mine intr-un proiect relativ nou pentru tara noastra. Multumesc @carolina_gorun; @gloriagorceag; @daniacovlev; @diana_matveika; @tania_turtureanu; @feliciadunaf1; @anastasiajantic @dani_dumi; @gicucimbir.”

Mama de fete! Ce povesteste Katalina Rusu despre starea sa emotionala in 34 de saptamani de sarcina, dar si despre depresie: „Nimeni nu a zis ca este simplu” - VIDEO

Muzica gospel sau, mai simplu, gospel este muzica crestina afroamericana din secolele XX si XXI. Mai exact, gospelul este muzica bisericeasca a comunitatilor crestine afroamericane, in principal corala, caracterizata prin influente de jazz si blues. Precursoarea gospelului a fost muzica de gen negro spiritual.

Articole din aceeasi categorie