23.11.2022
De ce nu crede in prietenia dintre doua femei, dar si ce nu i-ar ierta niciodata unui barbat? Interpreta Diamanta Paterau a facut dezvaluiri sincere - VIDEO

Despre bani si prietenie a fost provocata sa vorbeasca sincer interpreta Diamanta Paterau. Daca aduc sau nu banii fericirea, daca are prietene adevarate si ce nu i-ar ierta niciodata sotului, afla raspunsurile din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Intrebata daca este de acord cu fraza „Banii mei sunt banii mei, banii lui sunt banii nostri.”, Diamanta a raspuns: „Mai glumim asa in casa, dar totul este comun. Am eu, cheltui eu, nu-mi ajunge, iau de la dansul. Totul este comun, dar glumim pe vorba asta.”

De asemenea, artista este de parere ca banii intretin fericirea. „Ei ajuta la intretinerea fericirii. Acum as fi ipocrita sa zic ca nu aduc.”, a mentionat Paterau.

El este cel care va reprezenta Moldova la „Mister Planet 2022”! Vezi cine este si cum arata tanarul in varsta de 22 de ani - VIDEO

La intrebarea „Ce ai face un un milion de euro?”, aceasta a spus: „As ajuta parintii, as lua casa la fete, as ajuta copiii fara parinti si batranii.”

Totodata Diamanta este de parere ca nu exista prietenie puternica intre femei. „Prietenii usoare. Eu nu le am, mai ales de cand m-am casatorit. Am colege, persoane mai apropiate, in rest, mi-a dat Domnul doua prietene, fetitele mele.”

Sunt mandri de succesul pe care l-au obtinut in acest an. Afla de la Vasile si Vitalie Advahov daca au reusit acestia sa castige bani prin intermediul piesei „Trenuletul”: „Eu nu stiu, sa fim critici sau mai putin critici?” - VIDEO

Cu toate acestea, prietenie intre un barbat si o femeie poate exista, insa pana la un moment dat. „A fost pana la un moment cu barbatul meu pana m-am maritat. Cred ca undeva se sparge prietenia, hormonii joaca la un moment dat. Am fost prieteni tare multi ani si intr-un moment l-am privit cu alti ochi.”, a spus Diamanta Paterau.

Diamanta a povestit si ce nu ar putea ierta niciodata unui barbat. „Violenta. Cred ca acolo deja nu mai este vorba de nimic. Dar asta nu inseamna ca eu i-as ierta infidelitatea, minciuna si tradarea.”

Articole din aceeasi categorie