01.05.2023
De ce Eduard Malareu nu este romantic si nu-i place ploaia? Vezi ce detalii au dat baietii din trupa Akord dupa lansarea celei mai noi melodii - VIDEO

Invitati in platoul O Seara Perfecta au fost solistii trupei Akord, care au venit cu o premiera muzicala. 

Fiind intrebati cum asa de repede au lansat o alta piesa, Eduard a marturisit ca:„De fapt, secretul este ca deja era pregatita piesa si acum cat am nimerit in aceasta perioada ploioasa, posomorata, am zis da sa lansam acum ploaia, sa inchidem epopeea ploilor.”

Mihaela Cavcaliuc - imagini cu chipul ei, dupa operatia estetica la care a recurs! Vezi cum arata aceasta fara peruca - FOTO

Iar Igor a completat ca: „Aceasta piesa, la fel ca si toate piesele noastre era in proces de creatie, de lucru, de modificari, de ajustari si imediat cum am vazut-o finalizata am zis ca acum e momentul, de ce nu. De ce sa asteptam o perioada ca sa lansam urmatoarea piesa. Si am simtit anume data de 25 si apropo suntem in exclusivitate la TV, dar pe online sunt cateva zile de cand a aparut. Si avem reactii foarte bune, noi ne bucuram foarte mult. Pentru noi este foarte important sa treaca la noi testul piesa. Daca imi place mie , lui Eduard, Iurie, echipei noastre, atunci noi cumva asimilam si celelalte reactii.”

„Pana la urma fiecare piesa lansata de noi, cel putin are o istorie, un moment special, daca nu un mesaj. Aceasta melodie a fost conceputa in masina, mergand de la un eveniment, prin ploaia abundenta de vara si totul s-a pornit de la iar ploua. Probabil daca nu e samanta pe care o creezi tu, nu reusesti sa faci produsul final. Paradoxul este ca daca ar fi sa compunem aceasta melodie intr-o zi insorita, hai sa scriem o piesa despre ploaie, nu reusesti in nici un caz.”,a marturisit Eduard Malareu.

Igor Sirbu a spus ca: „Ploaia este prezenta oricand, pentru mine aceasta piesa se asociaza cu o ploaie de vara, nici de cum o ploaie de toamna. O ploaie de vara fierbinte, in care toata lumea se alearga, se saruta. Dar fIecare si-a desenat tabloul sau in mod individual, dar in special femeile aveti probabil cele mai multe regasiri pentru ca e romantic.”

Teodora Vasilichi i-a emotionat pe jurati cu interpretarea piesei "Copacul" - VIDEO

Eduard Malareu fiind intrebat de ce nu este romantic si nu-i place ploaia, acesta a marturisit ca:„Deoarece, de obicei fetele la prima intalnire se pregatesc, isi fac machiajul, coafura si fugi prin ploaie. Mare frumusete nu vezi acolo, asta e. Trebuie sa ai multa experientta ca sa accepti ploaia sa te spele.”

Urmeaza sau nu un videoclip la piesa data, baietii au marturisit ca:„Daca continua sa ploaie atunci probabil ca o sa facem si un videoclip. Insa statistica si experienta ne-a aratat ca totusi succesul piesei nu este dictat de videoclip. Adica videoclipul este cumva o componenta a succesului, dar daca piesa este buna si piesa place, ea poate avea milioane de vizualizari cu o poza.”

Postarea cu care Cristiano Ronaldo a spus tot, dupa zvonurile despre posibila despartire de Georgina Rodriguez

Articole din aceeasi categorie