03.01.2024
In acest an vedetele noastre au fost cuminti, iar Mos Craciun a trecut pe la ele - FOTO/VIDEO

Cu totii l-am asteptat in seara de Revelion pe Mos Craciun, iar pentru unii „barbosul” a fost ceva mai darnic. Vedetele din showbiz-ul autohton au avut si ele pragul calcat de cel ce se ocupa cu aducerea darurilor mult visate, astfel, perfecte.md dezvaluie cu ce au fost „omenite” cele mai cunoscute nume din spatiul public! Au fost sau nu au fost cuminti vedetele?

In ultimele zile, celebritatile au umplut paginile de Instagram cu bradutii impodobiti, mancaruri care mai de care si bauturi fine special cumparate pentru Craciun. Curiozitatea perfecte.md a fost ce au gasit azi-noapte sub brad vedetele noastre.

Anul acesta, Mos Craciunul lui Andrei Chisol a fost Ella, aceasta i-a facut cadou o centura Gucci.

Sarbatoare in familia lui Emilian Cretu! Fratele cel mare a actorului si-a sarbatorit aniversarea. Vezi ce mesaje de felicitare i-au scris Emilian si Nina - FOTO

Ella Chistol la randul sau a primit cadou un Iphone 15 PRO Max.

Radu Stefan Banica, sarut pasional cu noua iubita. Ipostazele in care s-au afisat public

Tatiana Maxian a primit si ea un Iphone 15 PRO Max, iar mosul ei a fost Ilie.

Laurentia Coptilet in acest an a fost foarte cuminte, iar Mos Craciun i-a adus mai multe daruri, astfel aceasta a mentionat: „Mos Craciunii mei au fost foarte generosi anul acesta”.

Emily Istrate a primit mai multe daruri, aceasta a publicat mai multe secvente cu un ceas de la Svarovski si o bratara din aur pe care era placat numele interpretei.

Cat a costat cea mai scumpa nunta din lume? - FOTO

Iuliana Beregoi a publicat un TikTok unde aparea cu un buchet imens de trandafiri albi, oare asta o fi de la Mos Craciun?

Articole din aceeasi categorie