12.05.2022
De aproape doi ani pe Aura o gasesti mai degraba la tabla, decat pe scena! Ce spune interpreta despre noua ei meserie, cea de profesoara: „A fost o necesitate...” - VIDEO

De aproape doi ani pe Aura este profesoara. In timpul pandemiei interpreta s-a gandit ca trebuie sa faca ceva si s-a reprofilat. Acum preda lectii de educatie muzicala, iar cum se simte aflam intr-un reportaj marca O Seara Perfecta. 

Cu totii o cunoastem pe Aura in calitate de interpreta, mai mult de atat, multe generatii au crescut ascultand melodiile artistei.

Reporterul Pro TV Madalina Sorocovschi a mers intr-un liceu din capitala pentru a surprinde artista intr-un alt mod, si anume in calitate de profesoara. 

Stiai ca in Republica Moldova 1 din 3 copii sunt bolnavi de obezitate? Medicul endocrinolog-pediatru Adrian Chiriac iti spune care sunt primele semne de ingrijorare, dar si cum iti poti convinge micutul sa adopte un stil sanatos de viata - VIDEO

Al doilea an de cand preda educatia muzicala in scoli este pe sfarsite, spune Aura. Aceasta afirma ca niciodata dorinta de a deveni dascal nu a fost prea arzatoare, dar necesitatea din pandemie si-a spus cuvantul: „A fost o necesitate. Aceasta pandemie a dat peste cap toata activitatea artistica a interpretilor, plus la toate aveam si o agentie de nunti si o revista si uite ca toate au fost date peste cap, fiind cele mai afectate. Asadar, a trebuit sa ne profilam si asta am si facut. Am stat vreo jumatate de an cu speranta ca lucrurile se vor schimba, dupa care am vazut ca nu este nicio modificare si a trebuit sa fac altceva.” , spune Aura.

Aura ar fi putut fi profesara de pian, de vocal, dar afirma ca a optat totusi pentru a preda intr-o scoala pentru ca ii place un public mai mare si adora colectivele. 

Aceasta afirma ca clasele mici au interes mai mare pentru educatia muzicala fiind mai curiosi. 

Este sanatos sa mananci frigarui? Nutritionistul Sergiu Munteanu iti spune ce carne trebuie sa alegi si care este cantitatea potrivita pe care o poti consuma: „In gambele si aripile de gaina principala problema este pielea” - VIDEO

Artista indeamna parintii sa isi inscrie copiii la scoli de muzica. Nu neaparat pentru a deveni ulterior muzicieni, cat pentru a le dezvolta gandirea analitica. 

Desi este entuziasmata de activitatea sa de acum, artista marturiseste ca ii lipsesc concertele. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie