10.05.2023
Robert de Niro a dezvaluit ca a facut al saptelea copil, dar nu a divulgat identitatea mamei

Robert de Niro (79 de ani) a sustinut intr-un interviu ca mai are un copil, care a venit pe lume recent. Actorul din „The Irishman” a divortat de sotia lui, Grace Hightower, in 2018. In ultimii ani, actorul a avut o iubita asiatica, surprinsa recent insarcinata.

Robert de Niro a facut un anunt total neasteptat intr-un interviu acordat publicatiei ET Canada. Actorul de 79 de ani a corectat-o pe jurnalista Brittnee Blair, care pomenise de cei sase copii ai sai.

Am sapte. Tocmai mi s-a mai nascut un copil”, a afirmat starul din The Irishman. Robert de Niro a divortat in 2018 de sotia sa de 20 de ani, Grace Hightower, iar de atunci a fost legat sentimental de instructoarea de arte martiale Tiffany Chen.

Intotdeauna vrei sa faci ceea ce trebuie de catre copii si sa le oferi beneficiul indoielii, dar uneori nu poti”, a mai spus actorul in interviu.

Marina Carnat raspunde criticilor din mediul online: „Jignesc si inteapa doar din invidie si durerea lor personala” - FOTO

Reprezentantii legali ai actorului au confirmat ca Robert de Niro are 7 copii, insa nu au oferit nicio informatie despre femeia care l-a adus pe lume pe cel de-al saptelea.

In luna martie a acestui an, Tiffany Chen a fost surprinsa la iesirea dintr-un restaurant din Los Angeles. Din pozele facute de paparazzi se poate vedea ca femeia este insarcinata. Alaturi de ea se afla Robert de Niro.

Robert de Niro a divortat de Grace Hightower, sotia sa de 20 de ani. La scurt timp dupa anuntul separarii, actorul a oferit si prima declaratie publica pe marginea acestui subiect.

Grace si cu mine avem doi copii frumosi. Intram intr-o perioada de tranzitie in relatia noastra, care e un proces dificil, dar constructiv”, a declarat actorul pentru today.com.

Cu cine mai are copii Robert de Niro

Actorul de 79 de ani a fost casatorit cu actrita si cantareata Diahnne Abbott in 1976. Din mariajul lor a rezultat un baiat, botezat Raphael. In plus, de Niro a adoptat-o pe fiica sotiei lui, Drena. 

dupa divortul de prima sotie (1988), actorul a facut doi baieti gemeni cu fotomodelul Toukie Smith. In 1997, de Niro s-a casatorit cu actrita Grace Hightower, cu care are un baiat si o fata (nascuta din mama-surogat). 

Articole din aceeasi categorie