01.07.2022
Dar unde este Maxim Galkin? Alla Pugacheva, impreuna cu copii sai s-a mutat in alta tara

In luna februarie, Maxim Galkin, impreuna cu copiii si sotia lui, Alla Pugacheva, au plecat in Israel. Cuplul a locuit pana de curand intr-o vila din Cezareea, insa, recent s-au mutat intr-un alt loc. 

Alla Pugacheva, in varsta de 73 de ani, a fost observata in Letonia, Jurmala. Primadonna se primbla pe plaja, foarte calm, fiind imbracata intr-un costum sportiv. Nu se stie cand au ajuns acolo mai exact, insa se stie ca in prezent, Maxim Galkin inca se afla in turneul sau in Israel, iar concertele in Letonia sunt programate abia pe 4 august - despre acest lucru a anuntat insusi artistul pe retelele sociale.

Cuplul a vizitat Jurmala de mai multe ori - Pugacheva a recunoscut ca iubeste foarte mult acele locuri si, in plus, are multi prieteni in Letonia, precum si colegi.

Afla pentru ce i-a multumit fosta sotie a lui Travis Barker lui Kourtney Kardashian: „Travis a trecut prin multe momente complicate in viata...”

Daca vor sta mult timp in Jurmala inca nu este clar. Se cunoaste doar ca copiii cuplului acum sunt in vacanta, iar dupa cum a precizat Primadonna, ei trebuie sa se intoarca in Rusia pana la 1 septembrie, deoarece copiii trebuie sa mearga la scoala.

Dupa ce au parasit Rusia Pugacheva si Galkin au primit feedback negativ din partea urmaritorilor. Asa dar, internautii considera ca vedetele au fugit din tara din cauza razboiului din Ucraina. 

Kolya Serga s-a intalnit cu Sean Penn in Ucraina: „E incredibil, insa e adevarat!” - FOTO

Galkin ia periodic legatura cu urmaritorii sai si le-a explicat motivul acestei decizii - potrivit lui, si-a pierdut contractele de publicitate si munca la televiziune, asa ca a fost nevoit sa-si duca familia intr-o alta tara, unde a fost primit cu caldura. In acelasi timp, el nu pierde legaturile cu Rusia si spera sa se intoarca.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie